Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aspołecznyodludek

otacza mnie tandeta

Polecane posty

Ludzie są tandetni. Byle co jedzą i byle co mówią... byle jak się zachowują.. nikogo nie szanują.. z nikim się nie liczą.. wszystko robią na tak byle jak.. nawet związki są tandetne.. nie wiem czym się kierują ludzie, ale wiem jedno ---- nikomu nie zaufam!!

Gość on ma rację!!
z tego co obserwuje to 90 % to tępy pospół,prosty,tępy.

Gość otacza mnie aspołecznyodludek
tandetnie marudzący i depresyjny dziwoląg

Gość Petronela z pipidówy
to o ludziach wiemy już wszystko :D powiedz coś o dobie :P

*o sobie

Gość wherehaveyoubeen
Pisanie na kafeterii tez jest tandetne. więc też nie jesteś od tego wolny. kiedyś zrozumiesz, ze jesteś taki sam jak wszyscy, może na łożu śmierci a może wcześniej :D

otacza mnie aspołecznyodludek Gdybyś był człowiekiem inteligentnym i posiadał choć troszeczkę taktu.. po prostu ominął byś ten wątek i poszukał czegoś co Tobie bardziej odpowiada.

Gdybyś był człowiekiem inteligentnym i posiadał choć troszeczkę taktu.. po prostu ominął byś ten wątek i poszukał czegoś co Tobie bardziej odpowiada. mój ulubieniec obwarzanek? :D

a po co tu jesteś?

obwarzanek :D tylko on tak reaguje na pytania wprost zadane ;) no, serduszko nie złość się tylko powiedz cioci po co tu jesteś :P

bo ludzkość to tania tandeta , sprzedana za 30 srebrników :classic_cool: p.s. nie ja zakładałem temat - nie mylić mnie z nikim - jasne?

dziwnym trafem znajdujesz temat na którym cie wywołam natychmiast po wywołaniu :P cóz za zadziwiajacy zbieg okoliczności :P zwracam ci uwagę, żeś też w pakiecie za te 30 srebrników :D

Gość XFhzdxghncgn
ale ona ma rację, gdzie nie wyjdziesz byle jakie mordy, tępe toto, brudnawe, jakieś takie bezpasji, bez życia, stereotyp[owe i nieciekawe

dziwnym trafem kojarzysz kogoś z moim nickiem - nie myśl o mnie tak często....💤 oczywiście jestem żywym sreberkiem , nic nowego...💤

dziwnym trafem kojarzysz kogoś z moim nickiem - nie myśl o mnie tak często... moja droga skojarzeń nie wiedzie przez nicki :D XFhzdxghncgn ale ona ma rację, gdzie nie wyjdziesz byle jakie mordy, tępe toto, brudnawe, jakieś takie bezpasji, bez życia, stereotyp[owe i nieciekawe spotkałam jakis czas temu pewnego z lekka podciętego pana w wieku postbalzakowskim i uciełam sobie z nim przemiła pogawędkę. Był zniszczony zyciem, choroba i alkoholem. Ale wiesz co? Był zdecydowanie większym Człowiekiem niż 3/4 pustaków piszących na kafeterii :P