Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jopka

Mamy z Krakowa - jaki lekarz prowadzący?

Polecane posty

Gość Jopka

Bardzo proszę o obiektywne opinie.

A gdzie chcesz rodzić? Ja rodziłam Zosie w MSWIA na Galla i POLECAM. Poród przyjmował dr Świstak. Nie prowadził mi ciąży ale znam dwie mamusie którym ciążę prowadził (jedna to ciąża bliźniacza z problemami) i były zachwycone i ja po porodzie też stwierdzam ze jest świetny. 2 starszych rodziłam w Narutowicza i ODRADZAM.

Gość mamama27
dokładnie - gdzie chcesz rodzić to bierz lekarza z tamtąd - to naprawde procentuje i to baaardzo a jak chcesz wiedzieć jak wygląda Ujastek to nie długo bedzie w kinach film o Agacie Mróz "Nad życie" - nagrywany był m.in na Ujastku - sale przedporodowe, operacyjne i dla mam są tam - wiem bo leżałam tam jak kręcili

Ja polecam Ujastek- patologię ciąży przede wszystkim, lekarzy, położne... warunki i w gabinetach, i potem na porodówce są świetne, lekarze przyjmują tam i prywatnie, i na NFZ. Chętnie tam będę chodzić w kolejnej ciąży (swojego gina też sobie chwalę- dr. Mogiła- Komorowski ale on na Ujastku nie przyjmuje). Czy potrzebny Ci lekarz który pracuje w szpitalu w którym chcesz rodzić- hm, nie wydaje mi się, ja rodziłam na Ujastku, moja siostra też i obie byłyśmy zadowolone chociaż porody skrajnie różne.