Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamacoszukarowerka

SZUKAM IDEALNEGO ROWERKA-PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość mammamacoszukarowerka

szukam szukam i znalezc nie moge lub nie potrafie..... Ma być dla dziewczynki 17 miesiecznej, konieczne podpórki na nogi, pasy bezpieczenstwa lub cos w tym stylu , koniecznosc koła pompowane lub piankowe-CHODZI MI OTO BY BYLY CICHUTKIE, A NIE JAKIES TAM PLASTIKOWE GLOSNE. Kolor nieistotny byle nie rozowiaty ahaa i raczka do prowadzenia. Moze ktos mi jakis doradzi cena do 400 zl

Gość do autorki..........
allegro ci zdechlo leniwa tępa pizdo? bo jak nie to wypierdalaj szmato tam poszukac!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość SindiMamuśka23
Ten smart moze i jest cichy ale ohydny za duzo bajerow zbednych poza tym podobny jest milly mally i smoby Autorko nie warto kupowac poza tym ktore dziecko bedzie chcialo potem pedalowac gdzie pedaly sa tak daleko Nie kupuj tylko kup co innego np fotelik na rower i jezdzij z maluche ma jak podrosnie do tych 3 to kup porzadny rower z dwoma kolami z boku

Gość fhdjn
to prawda, takie cuda nie s ana dlugo a sporo kosztuja. ja tez mam dziecko w podobnym wieku i poczekam jeszcze kilka miesiecy i kupie rowerek biegowy a potem juz normalny rowerek

ja juz od dłuższego czasu jeżeli coś kupuję to z myślą że później sprzedam. Dlatego kupuje rzeczy przede wszystkim dobre jakościowo i solidne i nie dla mnie tłumaczenie że pojeździ w tym pół roku i pójdzie w odstawkę. Ok , niech jeździ pół roku - ale na czymś dobrym a nie chińskim śmierdzącym szmelcu ( bez urazy dla mam, których nie stać na droższe sprzęty, ale autorka napisała że ma przeznaczone 400 zł, wiec pisze swoje zdanie ) Co do bezuzyteczności to moja córka jeździła na trzykołowym 2 sezony - a jak zaczynała to miała 1,5 roku i jeździła również jako 2,5 latka. Dopiero teraz kupiliśmy jej normalny rower i odrazu pierwszego nauczyła się pedałować . Kazdy chwali sobie co innego , ja np.używałam przewijaka przez 2 lata - a inne mamy twierdzą ze beznadzieja i mało przydatny sprzęt, to samo z rożkiem niemowlęcym, ja używałam dobre 3 czy 4 miesiące - a inne mamy uważają go za zbędny wydatek. A wracając do rowerka to rowerek z linka jest super, ja osobiscie miałam inny - niestety kupiłam Smoby, czego żałuje, ponieważ nie ma gumowych kół ( sprzedałam potem za ponad połowę ceny) . ten rowerek z linka widziałam u koleżanki i jest na prawdę rewelacyjny, moja inna kolezanka ma bardzo podobny do tego z linka tylko że płaciła za niego coś ok. 200 zł.

Gość SindiMamuśka23
nie opowiadaj jej glupot tw rowerki majja tak ulozone kola ze jak te dziecko ma sie potem zkrzywien nie nabawic a co do rozka to fajna mi sciema jak dziecko 4 mies z ledwoscia by sie tam miescilo :D robta co chceta :D sya :D

Gość ...i dalej nic nie wiemy
A kto powiedział że teneryffaa zawijała dziecko w rożek jak miało 4 miesiące. Wiesz, moja córka ma prawie 9 miesięcy i nadal używamy rożka, np. wciągu dnia zamiast kołderki :o

he dokładnie ! Używałam rożka w wózku. O jakich zakrzywieniach ty opowiadasz ??? twoja rada żeby kupić fotelik na rower i czekać 2 lata- jest o kant dupy potłuc. Jak sobie wyobrażasz spacer np. do parku - nie każdy chce jezdzić na rowerze non stop , ludzie też lubią spacerować. A taki trzykołowy z uchwytem do pchania jest idealny. Poza tym nie wsadzasz dziecka do tego rowerka na cały dzień przecież - wiec jakim cudem mają jakieś zakrzywienia powstać u dziecka - cokolwiek to znaczy ...

Gość SambaDeeeeeeee
teneyfa czy jak ci tam idzie nie chrzan poza tym takie dzieck chce sie wylatac a nie siedziec w rowerze od tego ma wozek takie mtki kupuja zeby ino dziecko miec z glowy bo nie chce im sie za dzieckiem pobiegac

Gość smart trike recliner
My mamy taki, bo akurat jak kupowaliśmy nie było zoo w wersji czarnej. Ja jestem nim zachwycona, a syn jeszcze bardziej (ma 15 miesięcy). Nie wiem o jakie nieprzydatne gadzety chodzi - dla mnie akurat torba na drobiazgi, uchwyt na kubek i folia przeciwdeszczowa na wypadek zmiany pogody bardzo się przydają http://allegro.pl/smart-trike-recliner-rowerek-4w1-od-6mies-legnica-i2281470734.html Tylko niestety widzę, że cena się zmieniła - kupowaliśmy jesienią za coś ok. 350 pln, ale cóż sezon się zaczął ;) No i jeszcze ten http://allegro.pl/rowerek-trojkolowy-cat-ceety-wysylka-2x-dziennie-i2270262094.html Niedawno był jeszcze po 600 pln, ale to i tak już spory wydatek :(

samba--- ale po co wogóle się wtrącasz do tematu który ciebie nie dotyczy. Żałujesz dziecku na rowerek trójkołowy ? To twoja sprawa ! Autorka zadała pytanie do mam które mają coś w tym temacie do powiedzenia a nie do tych które będa negować jej wybór. Twoje dziecko lata jak królik na baterie i jest w stanie przejść np. 2 km , to OK. Ale sa matki które chcą oszczędzić 15 miesięcznemu dziecku kilku kilometrowych wędrówek pieszych i chcą zrobić dziecku przyjemność kupując taki rowerek. Bo chcesz czy nie ale dla dziecka jazda w takim rowerku to FRAJDA.

Gość mariajanis
teneryffaa w temacie to chyba ty masz malo do powiedzenia bo same ity cisniesz a co do frajdy to niedlugo znajomi twojego dziecka beda mieli frajde zeby sie ponabijac z takiej matki jak ty zal autorko ja tez uwazam ze to zbedny wydatek