Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak kazda dziewczyna

Oj gdyby mama wiedziała co ze mnie za ziółko....

Polecane posty

To by mnie z domu wywaliła. Pewnie wiekszość z was jest taka jak ja :P Niby grzeczna, spokojna itp. a tak naprawdę... :O:D piję alkohol od 16 roku zycia i mama nic o tym nie wie. Od kiedy wyprowadzilam sie na stancję piję prawie codziennie...na dodatek palę, nałogowo się onanizuje, nie jestem już dziewicą (mysle, ze mama mysli ze nadal jestem), klnę jak szewc itp...przyznawac sie ktora z was ma tak samo jak ja?

i nosze bluzke z napisem JP bo podobno wtedy jest sie fajnym

Gość s ę p
pokaż piczę :classic_cool:

aaa...a gdyby sie jeszcze dowiedziała,że dorabiam sobie jako galerianka i obsługuję kolegów ojca to dopiero by mi dała :-p

Jestem Ela(dla przyjaciol Ellcia Oralna). Mam 170cm wzrostu, duży nos i czarne oczy jak u górnika oraz krzywe zęby. Nosze aparat ortodontyczny po starszym bracie. Ponieważ w dziecnistwie gdy rodzice mna rzucali to nie trafili do łóżeczka Chodziłam do gimnazjum katolickego w Wejcherowie, obecnie uczeszczam do liceum nr. 9. Moim marzeniem było uczeszczanie do zakonu albo liceum katolickiego. Niestey się tam nie dostałam. Dodatkowo wygrałam konkurs katolicki, ktory był organizowany w mojej parafii. Ksiadz Janusz jest bardzo miły. Jako główna nagrode wygrałam wycieczkę do Częstochowy na koszt własny Jestem wszechstronna dziewczyna. Uwielbiam czytac charlekiny oraz podreczniki. Lubie słuchać tez radia. Niesty telewizor tata pożyczył sąsiadom wiem zostało nam tylko radio. Moja ulubioną stacją jest Radio Maryja. Radiostację uwżam za satanistyczna rozgłosnię. Moja jedyna przyjaciółką jest włochata Marry.Loofćam Michała Wiśniowieckiego. Czesto zamykam sie w toalecie ze strachu przed bÓgimenem. Jestem przeciwniczą sexu przedmałżenskiego oraz depilacji. Nie gole sie wcale. W przyszłosci chciałam zostać ogrodnikiem ale tata z wójkiem przejechali po mnie kosiarka i to strasznie odbiło to się na mojej psychice. Teraz nie mam jednego sutka. W czasie wolnym, kotrego nie posiadam kształce swoja wiedze. Moim hobby jest hodowla patyczaków. Chłopaka nie mam bo rodzice uważaja, ze to nie katolickie posiadac chłopaka w takim wieku. Dlatego niech wszysycy chetni dadza sobie siana bo jestem nie do zdobycia. Uważam sie za skromna, miła dziewczyne z krzywym zgryzem Moja garderoba jest bardzo duża. Nie lubie majtek, ktore maja nazwe "stringi" tata mówi, że sa niewygodne oraz gdy je ubiore to pojde do piekła. bardzo lubie spodnice. Mam ich cała szafe, wszytkie sięgaja mi do kostek. Czasami ubieram sfetry lub jak kto woli pulowery po moim bracie

Gość kakadyn
Ale jesteś jebnięta. Twoja matka przeszła to samo dawno temu i doskonale domyśla się co wyprawiasz.

Głupota w końcu przemija... bo być złym to nie znaczy źle czynić... a źle czynić znaczy dosłownie być nudnym.