Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martisiaaa9

Czy moj tata jest normalny?-przeczytajcie bo się zastanawiam o co cho..?

Polecane posty

Gość martisiaaa9

ciągle łazi i ciągle gada że np w polsce będzie zamach bo ktoś tam coś mówił, czy ogladal w tv ze ktoś tam się wypowiadał i chodzi i gada ze wywnioskował ,, że coś sie bedzie działo'' zeby uważać na centralnym albo w Warszawie w centrum.. albo nie oglada tych programow w tv rozrywkowcyh bo gada że robią ludziom wode z mózgu .. ze manipulacja ze tvn i polsat to mafia ze manipulują .... albo ze ta sytuacja z tą Madzią z Sosnowca to jest fikcja ze to rząd wymyslił zeby uciszyc temat akta.. albo zebym nie słuchała eski(radia) bo to ogłupiacz .. ja wiem ze wiekszośc z tych rzeczy to ma w sobie troch prawdy ale on juz jest nie do zniesienia ciągle lazi i mam wrazenie ze ma jakąś manie przesladowczą mówi ze teraz wsyztko jest na podsłuchu.. ze telefony są na podsłuchu ze nasze wszystkie rozmowy są nagrywane i słuchane.. ze w tv są sami żydzi ... itp dzien w dzin tylko to gada czy to on czy ja zwariowałam?

Gość zumbo
po prostu jest realistą twój tata jest inteligentny gratuluje mało który szary polaczek się kapuje o co tak naprawdę chodzi

Gość klaryska1234
twoj tata jest jak najbardziej normalny, dobrze ze sa osoby ktore mysla trzezwo :)

Gość zumbo
a w sumie może zwariować człowiek słaby psychicznie w zderzeniu z prawdą może ucierpieć psychicznie np. Rejtan co zrobił striptiz to po rozbiorach się powiesił

Gość nieźle nieźle.....
generalnie to wygląda na to że wszystko wyolbrzymia ogromnie i wszelkie info które do niego dociera traktuje mega serio. Ogólnie to wygląda na jakąś manię prześladowczą czy coś. Psycholog by się przydał. Chyba świat i jego realia go przerastają. W każdym razie normalne to to nie jest.

Gość klaryska1234
pscholog by sie przydal ale tym co mysla inaczej niz ojciec autorki

Gość dfhdc
mnie w sumie neidaleko do tego, żeby zacząc myśleć jak twój ojciec... zaczyna mnie to przerażać

Gość khfrtyhgf
to mania z paranoją :(

Gość hare hare
tata może odrobinę przesadza, ale generalnie ma rację nienormalni są ci, którzy twierdzą, że wszystko jest w jak najlepszym począdku 🖐️

Gość khfrtyhgf
czy twój tata wchodzi na kafe? :O tu też tacy są