Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa

tak generalnie uważam ,ze brunetki są ładniejsze

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa

od blondynek. sama jestem blondynką naturalną ,ale nie mam świnskiej urody i opalam się normalnie itd ale zawsze musze mieć zrobiona henne na rzesy i brwi bo inaczej wyglada to nie za dobrze i musze sie opalac ,albo stosować samoopalacza a brunetki ( te ładne bo sa i brzydkie brunetki) maja łatwiej bo maja ciemna oprawe oczu i naturalnie maja ciemniejsza karnacje wiecej jest pieknosci wśród brunetek niż blondynek ....

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
a to kto śmierdzi to akurat nie zalezy od włosow :P

Gość lubisz...
tak tak też tak uważam a zawróciła mi w głowie pewna szatynka :D

Gość jtyjtfjrht
wniosek z tego co piszesz tylko taki, że ładniejsze są dziewczyny z ciemną oprawą oczy niż z jasną. ale jesli wziąć blondynke z ciemną oprawą oczu i brunetkę z taką samą oprawą to the winner is blondyna :-D

Gość dwdedewdwedwewe
blondynki potrafia byc ładne pod warunkiem ,że własnie nie wygladają jak swinki , ani baby jagi i ,że nie są za bardzo białe

Gość dwdedewdwedwewe
najpiękniejsze są te słowianskie własnie ;)

Gość jtyjtfjrht
córka mojej koleżanki jest blondynka naturalą, oczy ma niebeskie, a oprawę oczy ciemniutką, rzęsy długie i czarne, brwi też ciemne - ślicznie to wygląda

Gość jasmina2312312
nie ma co mówić która jest ładniejsza .. bo najpiękniejsza jest ta cała różnorodność . sa piękne brunetki jak i te paskudne tak jak blondynki sa piekne wenezuelki jak i rosjanki czy skandynawki niektóre też sa niesamowiste albo japonki , czy arabki ,a nawet murzynki sa piekne niektóre

Gość jasmina2312312
wiec ten spor ktore sa ladniejsze nigdy sie nie skonczy no chyba ,ze ostatecznie wymrze rasa blondynek za kilkaset lat są narody z kobietami generalnie brzydszymi lub ładniejszymi ewentualnie np niemki są brzydkie ( tu wbrew pozorom naturalnych blondynek nie jest dużo raczej szatynek najwiecej) czy angielki . choc wsrod nich znajda sie tez perełki czasem a ładne są właśnie ukranki , rosjanki , bałorusinki , czeszki ( to jest wiele blondynkek wśród tych narodów bo to słowianska uroda ) niektóre skandynawki są piękna tak samo do brzydkich krajów gdzie są brunetki w przewadze to np mongolia , wietnam , grecja , indonezyjki też czesto uroda nie grzesza bo maja jakieś dziwnie wklesle twarze

a ja jestem naturalną blondynką i jestem z tego bardzo zadowolona. Fakt, rzęsy i brwi mogłyby być ciemniejsze, ale specjalnie mi to nie przeszkadza :) latem moje włosy robią się piękne od słońca , rozjaśnione, a opalam się szybko i na długo zostaje mi opalenizna. Blondynki naturalne to wymierający gatunek, mało ich jest ;) A co do facetów to uważam , że najładniejsi są bruneci.

Gość nie ma zanczenia, czy brunetka
czy blondynka, aby nie była wredną zołzą, ale blondynki są najpiekniejsze, i juz.