Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatha884

w co ubieracie wasze dzieci w taka pogodę ;)

Polecane posty

Gość podkoszulka
bluzka z dl rekawem, bluza cienka, getry, skarpetki adidasy/trampki. wczoraj u ns 20 stopni. corka ma 22 miesiace. jak biegala w sloncu, bylo naprawde cieplo i zostala w samej bluzce z dl rekawem zeby sie nie spocila.

Gość podkoszulka
ubrala bym tak samo, ewentualnie przykrylabym cienkim kocykiem bo wiadomo dzecko lezy.

Gość a moja ma 14 miesiecy
body na ramiączkach, bluzka cieńka długi rękaw i bluza albo sweterak,rajstopy cieńkie,legginsy cieniutkie i adidaski

ja bym założyła body długi rękaw i jakąś bluzę lus sweterak a nóżki bym przykryła

Gość to zalezy gdzie
u nas bedzie plaszcz przeciwdeszczowy i kalosze polnocna Polska

Gość bnvv
matko, 20 stopni, getry i rajstopy??? sama sie tak ubierz..mam 15 miesieczna corke, takze wiem ze takie dziecko dlugo w wozku nie wysiedzi, chyba ze sie zmeczy, wtedy 5 min max.. a ty mu fundujesz rajstopy i getry..tak jak napisalam wczesniej..sama sie tak ubierz, zobaczysz jaka to wygoda.. wracajac do tematu , u nas jest 14 stopni body, cienka bawelniana bluzeczka, kamizelka z dzianiny, plaszczyk na cienkim polarku, bawelniane zwykle getry, lub rajstopki i spodnica

Gość wrewerw
A gdzie ta śliczna pogoda?? U nas wiało bardzo a teraz deszcz od rana. (Też północna Polska). A córa siedzi w domu. Chora jest. :(

a co to takiego,że ma cieniutkie rajstopki i leginsy?? akurat na podwórku mam w połowie cień,moja córka nie potrafi jeszcze sama chodzić wiec jest prowadzana i wcale nie jest spocona.

Gość bnvv
no tak cien... latem tez tez jest cien..

Gość lifestyle
ale w cieniu latem jest 25 stopni a teraz ok 13-14 więc zastanów sie zanim coś napiszesz. moja córcia też sama jeszcze nie chodzi i zakładam jej dzisiaj body z długim rękawem, bluza, spodnie dresowe i pod to rajstopki.

Gość rafcia...
u nas 20 stopni i slonce -woj podlaskie. Corka wlasnie wrocila i miala na sobie body z dl rekawem i bluze cienka, sppdnie dresowe,skarpetki,trampki bez rajstop, bez czapki. Ma 21m-cy non stop w ruchu na placu zabaw jako jedyna byla bez czapki

Gość kokolo
rany rajstopki i spodnie... moje dzieci zakladaja rajstopki tylko jak jest minusowa temperatura. Moj dwulatek chodzi ubrany tak samo jak my, czyli spodnie, adidaski, koszulka z dlugim rekawem, na to cienka bluza albo koszula.