Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auuuurollll

Jestem strasznie ładna, faceci piszą setki maili

Polecane posty

Gość auuuurollll

tylko co z tego jesli fotki robila mi kolezanka ktorej zawodem jest profesjonalne cykanie fotek slubnych oraz dla czasopism :O zdjecia te zostały przerobione w photoshopie. Figura podrasowana, twarz zmieniona, to nadal ja ale obca osoba pomysli ze to ktos inny. Dostaje ciagle wiadomosci i oczka , to bardzo miłe ale chyba z zadnym sie nie spotkam. Wyjde na oszustke. Pozostaje podniecac sie otrzymywanymi wiadomosciami.

Gość kazdy przerabia i rasuje fotki
i chyba nie ma w tym juz nic dziwnego, to zalezy w jakim stopniu je przerobilas? jak bardzo to ludzie jednak sie polapia, jak troszke to ci przejdzie i moze nikt nie zauwazy ;) musisz sama ocenic.

Gość emilja25 lat
dla mnie bez sensu te rasowane foty, slużą do rozbudzania facetów a w oryginale zwykła dziewczyna dno

Gość hehe to po co piszesz
"Jestem bardzo ładna" skoro to tylko fotki są ładne :D a teraz trzęsiesz portami buehehe

Gość jejmtdgtpjg
lepiej daj fotki bez photoshopa...kontrast czy jasnosc mozesz poprawic by ladniej wygladalo ale twarz i cialo zostaw w spokoju !! To straszne ale faceci tez oszukują, dorabiają wlosy, mięsnie, likwidują zmarszczki ,fotomontaze . Spotkalam sie z takim oszustem, na fotkach zwyczajny fajny facet , przyszedl obdartus z brakami w uzębieniu, tlustych wlosach i rozcicgnietym tshircie