Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mvmvskm

Co napisac chlopakowi ktory mi pisze ze go podniecam

Polecane posty

Gość mvmvskm

szczerze mowiac on mnie troche tez ale mam klopoty z tego typu rozmowami..

Gość mvmvskm
dziewczyny no :)

Gość fararia
napisałas i sie cieszysz ale o co ci chodzi debilko ? pisze to na fotce, czy to twój chłopak który wysyła sms, czy kolega z lawki napisal na kartce określ się

Gość a kogo to?
On Cie podnieca. Pytanie, czy ty go też podniecasz?

Gość mvmvskm
no pisze z takim jednym i on mi sie podoba,fajny koles. Napisal mi ze go podniecam i nie wiem co odpisac zeby wiejsko nie brzmialo

Gość a kogo to?
I nie ma, on mnie, i ja go też. Albo tak, albo nie.

Gość Jezusieńku...
ale Ty jesteś wiejska.

Gość mvmvskm
mam 15 lat i pisze z takim kolo na gg ,ma na imie Roman wysłalam mu zdiecie picki i napisał ze go podniecam ?

nie napisał Ci że jesteś ładna?wyjątkowa? czy coś w tym stylu tylko, że go podniecasz? jest ewidentnie nastawiony na bzykanie:) jak masz szacunek do siebie to olej gnoja a jak nie to się z nim prześpij:)

Gość mvmvskm
podszyw wyzej jezusienku - no ty moze i jestes pisal mi na poczatku ze jestem fajna,ladna podobam mu sie...a dzisiaj wyslalam mu buziaka i napisal ze go podniecam ;p

Gość Jezusieńku...
Bogini zgadzam się z Tobą :> Słuchaj mądrych rad Autorko.

Gość Jezusieńku...
Autorko Ty masz nie po kolei pod sufitem. Ciebie "jarają" takie teksty?:> Już widzę ten topik na kafe za miesiąc: spóźnia mi się okres, chyba jestem w ciąży. A facet mi pisał w smsie że go podniecam..no i się przespaliśmy. Co robić? OMG. facepalm.

Gość mvmvskm
pierwszy raz w życiu jakiś kolo powiedział mi cos tak miłego , nie mogłam w nocy spac a nawet puściłam rzadką kupe w majty ,tak sie jaram

Wiesz co? Prowadź dalej te konwersacje:) Uwieńczeniem waszej znajomości będzie bzykanie:) On spuści z kija i Cie oleje a Ty bido zakochasz się dostaniesz po dupie i nabierzesz trochę mądrości życiowej:) tego Ci trzeba:) inaczej się nie nauczysz:)

Gość mvmvskm
zakocham sie w każdym facecie który mnie dotknie swoim kutasem czuje się wyróżniona i zaszczycona

Gość mvmvskm
ate bogini - inteligentna nie jestes skoro podszywow nie umiesz rozroznic od prawdziwych wpisow z tego co kojarze choc pewna nie jestem, Ty bodajze zalozylas temat jak to chlop cie przelecial,znudzil sie i polecial do lepszej,takze wiesz

Gość sobota na wesolo
szuka frajerki, ja bym go olala!

Ja tu weszłam po to aby poszukać rad u innych co już coś przeżyli, co mogą doradzić a Ty z braku życia osobistego i zajęć wchodzisz, zakładasz durne tematy, krytykujesz i siejesz tylko ferment. Zajmij się czymś pożytecznym:)

Gość mvmvskm
Najsmieszniejsze jest to ze Ty mi piszesz o madrosci zyciowej,a sama nie lepsza jestes lecisz do tego swojego mimo ze i tak jestes jego kolem zapasowym i tyle w temacie. Poza tym siedze tutaj bo kazdy ma prawo siedziec, zycia osobistego nie mam? a skad ty mozesz to wiedziec :)

Najsmieszniejsze jest to ze Ty mi piszesz o madrosci zyciowej,a sama nie lepsza jestes lecisz do tego swojego mimo ze i tak jestes jego kolem zapasowym i tyle w temacie. Poza tym siedze tutaj bo kazdy ma prawo siedziec, zycia osobistego nie mam? a skad ty mozesz to wiedziec Po pierwsze: Marna prowokacja:) Pracuj dalej a może uda Ci się wyprowadzić mnie z równowagi:) powodzenia życzę:) Po drugie to dorośnij, bo kiedyś trzeba. Po trzecie gdybyś czytała mnie uważnie i ze zrozumieniem to byś wiedziała dlaczego uważam, że nie masz życia osobistego. Po czwarte to szkoda mi czasu na bezsensowne dyskusje więc żegnam ozięble :) Ogarnij się

Gość mvmvskm
Mysl sobie co chcesz ale pisze prawde, jestes naiwna i nie inteligentna, przeczytaj jeszcze raz swoj temat tym razem stojac z boku :) rowniez zycze ogarniecia,przyda Ci sie bardziej niz komukolwiek ps. jestem od Ciebie mlodsza o wiele lat i jak widac w tej kwestii bardziej dojrzala :)

Gość ggggggggggx.
napisz mu ze to byl tylko buziak i zeby nie przesadzal (z usmiechem na koncu)

Gość mvmvskm
ggggggggggx. dzięki :) zobaczymy jak zareaguje ;D