Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angellina ,,,

Gadatliwa 3 latka

Polecane posty

Gość Angellina ,,,

Juz nie moge z corka sama nie wiem co mozna przy niej mowic no wypapla wszystko. W sklepie jak ktos sie tam o cos spyta to odpowie a potem zdaje realcje z zycia rodzinnego : a mama powiedziala ..... Boze wtedy mysle co ona zas wymysli. Albo dzisiaj powiedziala mojej mamie ze jej nie lubi kuzwa zrobilao mi sie tak przykro bo oczywiscie lubi tesciowa ktora ja z nowu nienawidze i to mne boli. Jak ja tego oduczyc czy wszystkie 3 latki tak maja? Bo szlak mnie trafi juz boje sie cokolwiek mowic a nie powiem bo czasami cos mi sie zlego wymsknie na kogos , to beda jaja jak powie tesciowej a mama powiedziala ze cie nie lubi.

Gość Angellina ,,,
Halo halo

Gość dlaczego jestes taka
zdziwiona ? głupia matka = głupia córka rachunek jest prosty

Gość Angellina ,,,
A dlaczego mowisz ze jestem glupia? Po czym wnosisz?

Gość przedszkolanka z rozsądku
pracuje w przedszkolu niemal 15 lat i powiem tobie autorka ze zdecydowana wiekzosc dzieci jest jak twoja, to taki wiek, taka emocjonalny nacisk na uzewnetrzanianie woich mysli, dzieci w tym wieku tam mają, czyli rozwija sie normalnie.Nie panikuj, nie tylko ty masz taką dylematowa sytuacje ale stanowczo wiele wiele rodzicow roniez, to trzeba poprostu przeczekac

Gość Angellina ,,,
No mam nadzieje ze jej przejdzie

wiesz co ?ja na twoim miejscu cieszalabym sie ze mala jest taka bystra :)mojej siostry syn ma 4 lata i ani be ani me .zero!

Moj tez tak mial, w sumie nadal opowiada obcym rozne rzeczy chociaz teraz troszke mniej - niedawno skonczyl 4 lata. Jedyna roznica to ze on opowiadal o tym co robilismy, co mowilismy troszke mniej. Ludzie go czesto zaczepiaja I on sie wtedy rozkreca :D Mnie to prawde mowiac nie denerwuje. No to co ze sasiad wie ze po placu zabaw jedziemy po chleb I mleko? ;) Ja bylam taka sama, w pociagu zawsze sobie znalazlam kogos do rozmowy, szczegolna slabosc mialam do zakonnic :D I