Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninaaa6436

Krwawiłam po stosunku

Polecane posty

Gość Ninaaa6436

Cześć dziewczyny. Słuchajcie, mam problem. 2 tygodnie temu (13 dc) doszło między mną a mężczyzną do zbliżenia przerywanego, dodam, że była to tzw. plenerówka. 2 godz. po stosunku zauważyłam, że wystąpiło krwawienie, nie było obfite, ale nie było też małe. 2 dni później pojawiła się sporawa ilość wydzieliny zawierającej krew. Od tamtej pory bolą mnie jajniki, głównie lewy, prawy tylko sporadycznie. Odczuwam na zmianę ciągnięcie i kłucie. Czasem naprawdę daje się to we znaki. Sprawdzałam, ból występuje również, gdy uciskam, mocno wciągam brzuch, gwałtownie się schylam. Chwilami boli również podbrzusze. Ostatni dzień, w którym zaobserwowałam ciągnący się i przezroczysty śluz, to był 20dc, teraz jest sucho (cykle nieregularne, w granicach 28-33 dni), więc myślę, że ewentualną ciążę można wykluczyć. Czy któraś z was orientuje się co się może dziać? Wizytę u lekarza mam dopiero za 2 tygodnie, a serio nie daje mi to spokoju. :c

Gość olkkkkkkka
stosunek odbył sie w trakcie owulacji,pękła pęcherzyk Graffa.Miewam tak samo jak akurat tego dnia współżyję.