Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulinaaa

Mój mąż i jego dziwne interesy

Polecane posty

Gość Ulinaaa

Od pewnego czasu tzn przynajmniej od kilku miesięcy podejrzewam, że mój mąż zajmuje się jakimiś podejrzanymi interesami. Miał własną firmę, którą zlikwidował ponad dwa lata temu, potem założył spółkę z jakimś niby swoim starym kolegą - niby taki dobry znajomy, a nigdy go nie widziałam na oczy. Kiedyś, kiedy prowadził jeszcze własną firmę przynosił mnóstwo papierów do domu - teraz nic. Absolutnie nic. Jakiekolwiek pytanie z mojej strony kończy się stwierdzeniem, że ma dość roboty w biurze i w domu o pracy rozmawiać nie będzie. Naprawdę się obawiam, że dał się w coś wciągnąć - nie mam pojęcia jak to sprawdzić. Nie mam ochoty, żeby pewnego dna obudzilo mnie pukanie policji, albo listonosz z wezwaniem do urzędu skarbowego :( nie mam pojęcia jak rozwiać te watpliwości. A jak się okaże, że to prawda? To co wtedy? Mam iść na policję? Paranoja jakaś :(

Gość to tak nic wogole nie wiesz
Nic nie mowi czym sie zajmuje .? A wiesz gdzie to biuro?idz ..odwiedz go

Gość policja v
czesc ,pracuję w policji ,nie obraz się ,ale sprawdzę pani męża,oczywiscie anonimowo,dojdziemy do pani za pomocą IP ,nie sądzę ,żeby cos pani groziło,jeśli to prawda ,co jest przez panią powyzej opisane,nie miała pani pojęcia o tym czym mąż sie zajmuje,póki co ,proszę obserwowac męża,pozdrawiam

Gość cierń z korony
eee tam! zwyczjnie bimber pędzi i tyle ;-)