Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anziehung

Przyciagam facetow ktorzy chca tylko sexu

Polecane posty

Gość anziehung

Jak sie zachowywac i co mowic od samego poczatku znajmosci zeby facet wiedzial ze nie chodzi mi tylko o sex i zeby nawet nie probowal na pierwszym spotkaniu bo do tej pory spotkalam sie tylko z takimi facetami a moze to we mnie jest problem?

Gość to im go nie dawaj,
proste 🖐️

Gość miecz damoklesa
nie... on chciec może, ty dawac nie musisz :D jak pan nie zna granic - odstawiasz od cyca i umawiasz się z następnym na przykład..

Gość anziehung
ale ja im nie daje.Brzydzi mnie to jak spotkam sie z jakims facetem tak pogadac a on odrazu chce sexu ja wtedy urywam kontakt.Ale moze mi ktos doradzic jak od poczatku zachowywac sie zeby nie spotykac wiecej takich debili.

Gość anziehung
no wlasnie odstawiam od cyca i umawiam sie z nastepnym i nastepny jest taki sam:(

Gość miecz damoklesa
przestań szukac po dyskotekach :D

Gość anziehung
hehe to tez nie jest to wogole nie chodze na dyskoteki.Przewaznie spotykam facetow na ulicy ktorzy podchodza do mnie chca numer i gdy sie spotkamy to chca sexu.

Zacznij chodzić do duszpasterstwa akademickiego, tam nie będziesz mieć takich propozycji lub umawiać się z dojrzalszymi facetami, którzy nie szukają lali do zabaw tylko kobiety do trwałego związku

haha, podchodzą do mnie i prosząo numer bo chcą seksu. To pewnie wygladasz jak cizia z ulicy, może zmień swój wygląd

Gość anziehung
jesli chodzi o moj wyglad to nie jestem brzydka i mam ladne cialo bo duzo cwicze ale nie wygladam jak cizia z ulicy ubieram sie normalnie.

Gość cierń z korony
ja to mam problem - każda chce pieniędzy!

Gość ik90ik09
skoro zaczepiaja cie na ulicy, to znaczy, ze ubierasz sie dosc jednoznacznie.

Gość jak ^
jak w niku Romantyk chyba jestes za bardzo romatyczny

Gość fytrpok
No włąsnie. JA też mam ten problem. Faceci chcą mnie tylkop przelecieć. Niby mówią że nie ale tylko by za pupe łapali i sie ślinili.. Obleśne typy. Jak mówie że nie pukam sie na pierwszej randce to foch i zgrzytanie zębów. NIe daje i nie dam zadnemu na początku. Może troszke romantyzmu meżczyżni?? P.S. Mam na imie PIotrek.

Gość
anziehung : może poprostu zmień otoczenie w jakim się znajdujesz.. na imprezach zazwyczaj facet szuka łatwych kąsków..tam sie nie znajdzie normalnego kandydata na faceta :):) tak mi sie wydaje.. sama mialam kiedys taki problem.. poza tym czasem faceci próbuja w ten sposób kobietę.. zalezy od typu charakteru nie tylko od płci..w gruncie rzeczy wiem zefaceci sa jednak lepsi niz gorsi :)

Gość
moim zdaniem skoro zaczepiają cię na ulicy, to napewno jesteś bardzo atrakcyjna.. i patrząc najpierw na wygląd, budzi się w nich dzikoś..chcą Cie 'mie' dla siebie... odrazu.. co nie znaczy ze nie szukaja stałego związku.. przyklad mojej kolezanki..przespała się z facetem u niego na imprezie, kompletnie go nie znając..są ze soba już 2 lata. i on jest naprawdę wporzakdu facetem..ona jest bardzo atrakcyjna i też przyciągała wlasnie w ten sposób ale nie kazdy jest taki sam :)

Gość porazkowe podrywanie
samotny romatyk-Ty nie przyciagasz kobiet, ktore uwazaja Cie tylko za przyjaciela, Ty jestes takim typem faceta, ktorego sie tak traktuje. pewnie jestes sympatyczny, ale za malo pewny siebie.

Gość hjamal
moze to kwestia stroju? moze ubierasz sie wg facetow prowokujaco i mysla, ze taka jestes... latwa...

Gość anziehung
Przewaznie jestem ubrana w jakies jeansy troszke wyzsze buty ale nie szpile i jakas kurtka wiadomo jest zimno.To wszystko.

Gość
porazkowe podrywanie : to ze ma sposób bycia miłego faceta, romantyka nie znaczy, że dlatego chcą tylko przyjazni..może poprostu zle sie do tego zabiera.. nie trzeba byc do dziewczyn tylko miłym.. my tez lubimy takich z pazurkiem..lubimy byc zdobywane.. moze poprostu on działa w sposób w ktory one odrazu odbierają jako przyjazn.. kwestia zachowania.. ale wszystko zalezy od dziewczyn tak naprawde :) kazda jest inna, kazda ma inny tok myslenia..jak kazdy czlowiek zreszta..

Gość cierń z korony
widocznie masz urodę, jednoznacznie sugerującą, że "jesteś łatwa" i "dajesz" na lewo i prawo...

Gość
anziehung : może nie tyle co wygląd a Twój sposób zachowania sprawia , że chcą cię tylko przeleciec.. zresztą jesli chcesz poznac normalnego faceta, idz gdzies ze znajomymi..koles ktory pyta o numer na ulicy..to jest juz dla mnie troche dziwne.. wiadomo ze patrzy tylko na opakowanie..bo widzi cie pierwszy raz a nawet nie zamienił z toba paru minut rozmowy..:):) wiec wiadomo ze chodzi mu tylko o to najczesciej.. Chociaz wiadomo ze wyglad sie liczy, gdybym powiedziala ze nie sklamala bym.. ale wyglad to tylko dodatek do duszy, choc zazwyczaj mily :) chociaz gdy widzimy kogos w tłumie na pierwszy plan wysówa się wygląd.. dlatego zeby poznac tego kogos, trzeba wyjsc do ludzi, na jakas domówke itp :) w miejsach w ktorych czesto przebywamy mozemy poznac kogos wyjątkowego..to najwiekrze prawdopodobienstwo :)

Gość
cierń z korony : dlaczego odrazu uroda musi świadczyc o tym ze daje na lewo i prawo, to ze ktos jest ładny nie znaczy ze nie ma duszy wrażliwca..ze w glowie mu tylko pieprzenie ze tak powiem.

Gość porazkowe podrywanie
a ja nie mowie, ze jego romantyzm jest zly, ale pewnosc sieibe i roantyzm wcale sie nie wyklauczaja. fajnie jak facet ma cos z dzikusa, jest ulozony, mily, fajny, ale i ta nutka fantazji potrzebna. a romantyk pewnie jest zbyt zachowawczy.

Gość
anziehung : a co do tego co mówic i jak sie zachowywa.. jelsi chcesz poznac osobe z ktora bedzie Ci dobrze, to po co miec gotowy schemat do tego jak sie zachowywac itp. Musisz byc poprostu sobą..naturalna..inaczej facet pozna Cie od strony nieprawdziwej..a pzeciez sama oczekujesz tej prawdziwosci z drugiej strony, powypowiedziach tak sądze.

Gość
porazkowe podrywanie : No tak masz rację.. popieram w 100 % :) ale pewnosc siebie tez nie wyklucza sie z romantyzmem :) te dwie rzeczy zawsze moga isc w parze..nie jest regułą ze romantyk jest odrazu przymulasty i spokojny itd. Są tez tacy którzy są cwaniakami wtedy kiedy trzeba i umia pokazac pazur, a kiedy trzeba potrafią by czuli wrażliwi, i pokaza tą dobrą strone siebie :)

Gość anziehung
Tak ale przewaznie jak podchodzi facet to mowi ze chcialby numer zeby spotkac sie i poznac i wlasnie wtedy jak sie juz spotkamy to zawsze musi chciec sex.Chodzilo mi o to jak poznam jakiegos faceta i bedzie chcial numer to odrazu powiedziec nie spotkam z toba jesli chcesz sexu?

Gość cierń z korony
ja nie napisałem że taka jest tylko, że takie sprawia wrażenie!

Gość cierń z korony
masz duże branie! widocznie onieśmielasz tych bardziej spokojnych a przyciągasz takich, którzy szybko przechodzą do rzeczy:-)