Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a w dupu z tym

no i zrobiła mnie w ch...

Polecane posty

Gość a w dupu z tym

rozkochała, poki nie uległem to było tiu tiu tiu. a jak dopieła swego, że zycie bym za nią oddał to sie wylała na mnie... wszystkie baby to ch....

Gość a w dupu z tym
juz chyba nigdy w życiu nie uwierze... a pózniej narzekają, że faceci to tacy, śmacy i owacy... a jak czlowiek tak naprawdę chce całe serce oddac to milosc przerasta szanowne panie...

Gość sebasia
ja bede bronila dziewczyn sa i takie i sa i inne

Gość a w dupu z tym
od teraz bede udawał żonatego, seks i wypad z baru... nie dam sie wciagnąc w zadne gierki i pieprzone uczuciam człowiek zbiera pózniej odłamki siebie z podłogi.

Gość a w dupu z tym
gadka szmatka,... chce zebys mnie kochał, zebys na rekach nosił, zebys tesknił... a jak juz ma co chciała, to na tysiac sposobów pokaze, że jestes zupełnie obojetnym smieciem.

popieram... moich już pewnie nigdy nie pozbieram w całości. Niektórzy ludzie są tak zryci ze nie dopuszczają do siebie uczyć nie wiedza co to takiego. jak kurwa można wstać i wyjść tak po prostu z domu gdzie się z kimś mieszkało 3,5 roku?! bez emocji i pisać " nie rycz to nie dramat przecież nikt nie umarł" ,"przyjadę po rzeczy jak ciebie nie będzie" "idzie lato kończmy już te dramaty trzeba szukać ... idzie lato"

Pewnie Zaraz wszystkie :O :O , bo jedna zrobiła cię w chuja Może podać ci chusteczkę byś nosek i łezki otarł z twarzy ? Chciałbyś :P , gile w rękaw, by nikt nie widział i do przodu :D

to nie kobieta to taki typ człowieka - bo opisujesz mojego. ja nie chciałam ślubu starał sie jak sie przełamałam i we wtorek po świętach zaklepałam kościół to już można iść...

Gość
a w dupu z tym : każdy czlowiek jest inny, nie patrzy się tylko na płec.. nie mozna wkladac jednych bab do jednego worka a facetów do drugiego..dla mnie bezsens..zrobiła cie w chu.. i nie wykluczone ze zrobi cie następna.. takzie zycie.. trzeba sie nauczyc na bledach zeby stac sie silniejszym.. chyba powinienes o tym wiedziec.. dla mnie to jest dopiero porazka jak chcesz teraz udawac osobe ktora wcale nie jestes, bo jedna baba nie była wporzadku..to teraz ot co i Ty chcesz byc niewporzadku..bledne myslenie..bledne..przeciez kazdy czlowiek ma szanse na szczescie..zamknij ten rozdzial zycia bezpowrotnie... nowy start... przeciez predzej czy pozniej moze pojawic sie osoba szczera na Twojej drodze..i co Ty sie tak zmienisz bedziesz myslal ze wszystkie są takie i zranisz ja tak samo jak ta dziewczyna zranila ciebie.. powodzenia..

Gość paulinciaaaaaaaa
Mogę Cię pocieszyć.

Gość a w dupu z tym
zadne gile z nosa mi nie lecą ani nie płacze... po prostu znowu czuje sie orżniety... bo inna spiewka na poczatku a inna na koncu.. a na koncu argment taki, ze to ja popełniłem bład ze oddałem siebie, przeciez ona tego nie wymagała... nie trafisz za nastrojami.. raz potrzebują uczuc a po chwili potrzebują by uczucia zdeptac... Słowo daje juz nigdy mnie zadna nie złapie na uczucia.. lód i nic poza

Gość fajnyy
paulinciaaa a mnie pocieszysz?

Gość paulinciaaaaaaaa
fajnyy a chcesz?

Gość fajnyy
paulinciaaa CHCE....

eh, no to życzę powodzenia. Mi sie pewnie nie uda. Kiedyś się pozbieram... podobno do 3 razy sztuka... 2 porażki odbębniłam 2 zaręczyny odwołane. Teraz albo trafie albo kupuje masę kotów ;p

Gość paulinciaaaaaaaa
a gdzie mieszkasz?

Gość fajnyy
wielkopolska.. a ty? daj buziaczka...

Gość paulinciaaaaaaaa
kurwa, Płock :( ;*

Gość fajnyy
poczekaj sprawdze na mapie..

Gość paulinciaaaaaaaa
fajnyy jak chcesz gdzie dokładniej to Płońsk ale podałam takie większe miasto :*

Gość fajnyy, jestes fajny?:) jak
masz na imie?:)

Gość fajnyy
sprawdzilem.. nie jest tak daleko do plonska...

Gość paulinciaaaaaaaa
spierdalaj szmato, ja go sobie zajęłam ;*

Gość paulinciaaaaaaaa
a co fajnyy? chcesz się spotkać?

Gość fajnyy
z przyjemnoscia.. moze pojdziemy stad na gg np co?