Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojaca sie

Mam problem natury prawn

Polecane posty

Gość Bojaca sie

Od jakiegos dluzszego czasu ja I moi bliscy jestesmy obrazani przez Dawna znajoma ktora teraz mieszka w USA! Ja nadal mieszkam w PL nie chce tego tak zostawic chce wytoczyc sprawe z powodzctwa cywilnego tej osobie bo przekroczyla wszelkie granice!!prosze mi napisac czy to jest mozliwe? Ja tutaj ona tam?bardzo prosilabym o kazda wskazowke!!

Gość a stać cię na to?
musiałabyś poszukać jakiejś kancelarii prawnej.która współpracuje z kancelarią w USA.A to sa koszta.Poza tym to poszukaj jakiegoś prawniczego forum,bo tu raczej nie znajdziesz odpowiedzi.

Gość Bojaca sie
A kto pokrywa koszta? Ja? Czy oskarzony? Ale nie bardzo rozumiem mialabym latac na rozprawy do pl? Chodziloby I znieslawienie..nie musza byc na sali dwie strony?? Ja kiedys czytalam ze pewna poslanka zostala znieslawiona a ze osoba mieszkala w USA wlasnie to ona nic z tym dalej nie chciala zrobic..

Gość a stać cię na to?
zdecyduj się gdzie mieszkasz,co.i tak koszta sprawy,wnioski,podania za to płacisz ty a gdy już zapadnie wyrok korzystny dla ciebie to z tego odszkodowania płacisz adwokatom.Myslisz,że jakis adwokat się tego podejmie bo ty mu zapłacisz już po sprawie.Przeciez nie wiesz czy w ogóle dojdzie do sprawy i jaki będzie jej wynik.A adwokat za darmo nie będzie się tą sprawą zajmował.

Gość Bojaca sie
Pomka oczywiscie Chodzilo mi o to czy musialabym fatygowac sie do USA?

Gość co za zasciank
Co za zasciankowosc... Co doszly was sploty zza wielkiej wody i teraz bedziesz podawac osobe do sadu z USA bo nazwala cie wiesniakiem? Co za ciemnota... I uwierz mi, nie stac cie na sadzenie sie z kims z USA, co dopiero na latanie do sprawy do USa. I jak, niby przepraszam, dosiega cie to znieslawienie zza wiekiej wody? PRZEZ GADU-GADU CZY FACEBOOK? haha sorry no ale smieszne to dla mnie. Hej, a moze wydzwania do ciebie ta wstretna osobva na stacjonatny czy wysyla smsy z bramki internetowej? LOL

Gość co za zasciank
Chyba jestes nienormalna? Kto pokrywa koszty? No oczywiscie ze wstretna osoba z USA!!! Immigration zapuka jej do drzwi jutro i kaze wyciagnac portfel i zaplacic za twojego adwokata w Polsce hahahaaha. NIEZLE