Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dwuipółlatka

co potrafią Wasze 2,5-letnie dzieci, a czego jeszcze nie?

Polecane posty

Nie czytałam twojego tematu Avent ale sory,po co się tłumaczysz, winny się tylko tłumaczy. Olej i spokój. każdy wychowuje dzieciaka jak chce, jak Tobie nie przeszkadza, ze Twój syn Cie bije to ok. Zostaw do dla siebie i przestań się tłumaczyć. Każdy na forum pisze to co pisze i jakbym miała sie tym przejmowac to masakra. Miłego dnia:)

i ja tez zrezygnuje z czarnego nicka, to bede miała wiecej swobody w pisaniu. Jak Wy. Teraz jestem switnym celem do ataków, bo mam inne poglądy i mam syna, który umie to czego nie powienien a nie umie tego co powinien:O zastanówcie sie czasem co komu piszecie, bo po drugiej stronie siedzi też człowiek. Jeszcze raz pa

Gość mama dwuipółlatka
jestem. Jak przeczytałam teraz te wypowiedzi, to ręce mi opadły. Pomyślałam- mogę już nic nie pisać, i temat umrze śmiercią naturalną. Ale nie!!!!! kobiety- przede wszystkim-avent jest czarna, ma odwagę pisać, co myśli, przyznała się kilka razy do swoich błędów, a wy swoje!!! Zaczernijcie się do takiej dyskusji- nie macie tej odwagi, co? Zakładając ten temat spodziewałam się złośliwości, która panuje na kafe, ok. Myślałam- będą przechwalanki, ale nie atak na odważną, uczciwą dziewczynę. Jesteście lepsze, tak? Temat zamknięty.

Gość No cóż szkoda bo
Myślałam ze poczytam o dzieciach w wieku mojej córki a tu nic.

Gość gość
rety, wchodze na temat bo chce przeczytac na TEMAT a tu same, że sie chwali, że po co ci to wiedziec masakra, czepialskie założcie sobie swoj wątek