Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonuo.

grejpfruty jako metoda na zgubienie zbędnej wagi.

Polecane posty

Gość nonuo.

Witam. W tym roku postanowiłam sobie, że zgubię moje zbędne kilogramy. Mam 165 wzrostu i ważę 57kg, od nowego roku schudłam 7kg. Dziś wiele czytałam na temat grejpfrutów. Są to bardzo zdrowe owoce, które do tego, że dobrze smakują, przyspieszają metabolizm. Postanowiła sobie, że od poniedziałku zacznę dietę opartą tylko na jedzeniu samych grejpfrutów, którą będę prowadziła przez 7 dni. Dla wielu z was, pewnie wyda się to głupie, oraz pewnie będą komentarze z podtekstem : " dziewczyno gdzie podziałaś mózg", ale źle czuję się w swoim ciele i co postanowiłam, tego nie zmienię. Przystępuję tylko dla tego, że można dużo schudnąć. Jeżeli wyniki będą zaskakujące, przedłużę dietę do max. 2 tygodni. Jest ktoś chętny, by zacząć dietę ze mną od poniedziałku ? :) ( będę informować was co 2-3 dni o postępach mojej diety )

Gość lody vaniliowe :)
Ja oabsolutnie nie napiszę żebys tego nie robiła. Takie diety są super sprawa, oczyszczaja organizm z toksyn a do tego jesli ma sie do zrucenia kilka kg to ładnie wszystko zleci. Przyłączyłabym się ale juz trzeci dzien jestem na diecie sokowej:marchewka, jabłako, kiwi, a rano na czczo piję sok z grejpfruta :) w sumie to każdy dzień zaczynam od wody z cytryną, a póxniej pije sok z grejpfruta, więc już mi to weszlo w krew. Życzę pwodzonka 🖐️

Gość nonuo.
@lody vaniliowe - i jak, są już jakieś efekty ? :)

Gość hytryy
kilka kg to ładnie wszystko zleci" głupia żeś woda jej zleci i spadnie jej kilka kg tłuszcz nadal zostanie biegaj,pływaj idz na siłke wtedy schudniesz

Gość lody vaniliowe :)
No pewnie że w poczatkowej fazie shcodzi woda i nie polecam tej metody na odchudzanie, ale polecam żeby się oczyścić. NAPISAŁAMMMMMM JEDNAKAKKKK że jeśli się już oczyszczasz i masz do zrzucenia kilka kg to troszke ubedzie. Po za tym jesli ktoś chce schudnąć to chyba jasne że ruch i rozsądna dieta to podstawa. Autorko mi przez 3 dni ubyło 3 kg (wody:)) Nie jestem głodna bo soki dostarczają mi wszystkich mikrelementów których organizm potrzebuje,po za tym to nie piersza moja taka przygoda wiec jestem przyzwyczajona :]

Gość alisssaa
kurde tutaj to zawsze ktoś wykoczy jak filip z konopii :/ ja robie regularnie 3 razy do roku głowóki 7 dni i trace przy tym zwykle około 4,5 kg i mi nie nie wraca. Po świetach mi przybywa czy tam po jakims dłuższym pozwalaniu sobie ale tak normlanie to w zyciu.

Gość fgfhjuk
RUCH RUCH I JESZCZ ERAZ RUCH . Co z tego ze nie nawpierdalasz sie jak i tak cielsko zostanie

Gość hytryy
nadal żeś głupia soki tuczą ... jak pić to tylko mineralną a jak potrzebujesz to lepiej zjeść owoc jabłko,pomarancza

Gość co do grejfrutów to
nie nalezy jeść zbyt często grejfrutów bo u niekórych kobiet mają wpływ na hormony i mogą przyczyniać się do raka piersi nie wymysliłam tego, przeczytałam w jakieś gazecie, powodują nadmiar estrogenów

Gość sndbhebehbd
tyle wiecie co zjecie :-o dyrdymały jakieś. litości, jaki ten naród durny.