Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgvkhgvkhgvkhgvkh

czy są też takie kobiety jak ja?

Polecane posty

Gość hgvkhgvkhgvkhgvkh

Witam, chciałabym waszej opinii odnośnie mojego problemu...... mam 2 małych dzieci (3lata i 1,5 roku) i mimo że je kocham to czuję że jetem wiecznie zmęczona, nie potrafię zadbać odpowiednio o siebie. Ciągle tylko dzieci, sprzątanie, gotowanie. "Siedzę " w domu z dziećmi i dodatkowo pracuję na 1/2 etatu w domu. Doszło do tego, że nawet jak mam wolny czas, bo mąż zajmuje się dziećmi to nie potrafię w ogóle tego wykorzystać. Przykładowo: idę do sklepu żeby kupić sobie jakieś ubranie (bo dosłownie mam tylko 1 parę spodni, 1 sweter, kilka bluzek) i nic nie umiem sobie dobrać. Kończy się na tym że kupuję coś do domu, albo dla dzieci. Mam też problem z seksem, bo przez to zmęczenie i brak zadbania o siebie, libido spada do zera. Niby wiem co powinnam zrobić, a jednak się nie udaje. Nie umiem wyjść z tego zamkniętego kręgu. Jak wy sobie radzicie?

może zabierz dzieci do teściów albo rodziców na dzień, dwa a sama wówczas odpoczniesz na chwilę, wybierz się do fryzjera, kup jakiś fajny ciuch, cokolwiek może być nawet bielizna, przygotujcie z mężem kolację, wspólna kąpiel albo prysznic, świece te sprawy i nastrój od razu Ci się poprawi ;) może zbyt banalnie bo za chwilę i tak wrócisz do obowiązków ale może już z innym nastawieniem ? ;)

Gość To prawdaa
Nie przejmuj się, to normalne - masz jeszcze małe dzieci, z niedużą różnicą wieku. Są absorbujące i Cię "wysysają" z energii. Spróbuj się przełamać i zrobić, jak radzi dziewczyna wyżej.

Gość a jaaaa a jaaaaaaa
dodaj to tego jakies witaminy....