Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sprawa

nagły wstręt do papierosów

Polecane posty

Gość dziwna sprawa

Od tamtego tygodnia jakoś , nie paliłam w ostatnią sobotę i niedziele. Od poniedziałku gdy chcę zapalić wypalam pół papierosa dziennie, dziś to samo trwa to ponad tydzień , jak zaczynam palić to od razu zaczyna mnie ''suszyć''.Dziwi mnie to bo nie wiem co jest grane nigdy tak nie miałam a przed tem wypalałam 2 papierosy dziennie.Czy ktoś z was miał podobnie? dlaczego tak?

Gość obijałka 02
ciąża?

Gość pitolenie
Na bank ciąża. Moja kuzynka tak miała.

Gość rtyrty
dokładnie, moją kumpelę moment od fajek odrzuciło jak była w ciąży

Gość czerwona pani
ja mialam wstret do papierosow gdy zaszlam wciaze:)

Gość njhjagf
ciąża :)

Gość fvwsfwefw
ta ciąża to mit przekazywany między idiotkami 🖐️ to urosło już do rozmiarów miejskiej legendy :classic_cool:

Gość do fvwsfwefw
zajdziesz ty albo twoja lala to może się okaże że to nie mit :) moja matka i kilka znajomych tak miały, a ja nie paliłam nigdy to nie wiem

Gość dziwna sprawa
ciąży raczej nie biorę pod uwagę bo stosunek miałam odbyty w 16 dniu cyklu ( a zwykle mam 25-27 dni) a zaczęło mnie odrzucać od właśnie poniedziałku czyli następny dzień po tym i tak do teraz, okres powinien być między 24-26 więc zobaczymy, ale to raczej nie jest możliwe. tak mi się wydaje

Gość njhjagf
ewentualnie mozesz byc "przepalona". ja tak czasem mam z dnia na dzien ale ja pale paczke dziennie a nie 2 papierosy wiec to raczej malo prawdopodobne

Gość yukkita
przy 25-27 dniowym cyklu to się zacznij martwić. szczyt płodności jest ok 14 dni przed okresem ale dodaj do tego 3 dni przed i 3 po jajeczkowaniu. Ja cię nie chce straszyć, ale...

Gość dziwna sprawa
A te wasze koleżanki zaczeły mieć wstręt do papierosów jeszcze przed spodziewanym okresem zanim dowiedziały się że są w ciąży ? Tak właśnie zaczęłam się zastanawiać teraz, nie pozostaje mi nic innego jak czekać na okres dziwi mnie to że przez okres 2 lat w ogóle nie mogłam zajść a sypiałam bez żadnej antykoncepcji. Nie sądze żeby teraz coś się nagle odmieniło

Gość yukkita
przed, przed :), u jednej to był powód do zrobienia testu

Gość dziwna sprawa
hehe nie chce mi się wierzyć że to ciąża ... ale stracha mi napędziłyście ( oby nadszedł już ten wtorek i czwartek i żeby sprawa się już wyjaśniła) u mnie okres nigdy się nie spóźniał.

Gość pitolenie
To napisz nam we wtorek jak się sprawy mają.

Gość miałam tak ;)
i to był pierwszy objaw mojej ciąży ;)....później przyszedł wstręt do tłustych, smażonych potraw :P. Mamy palące, które samoistnie odrzuca od fajek mają niesamowite szczęście lub bardzo mądre dzieciątka w brzuszku ;)

Gość dziwna sprawa
wczoraj była niedziela a ja przez ten weekend byłam bardzo senna po mimo tego że spałam w sobote do 10;30 i niedziele do 9;05 w weekend mialam wolne i wielkiego lenia. dzis zmierzylam tempke 37,4. ... naprawde zaczynam sie schizowac juz. niech juz nadejdzie ten wtorek lub czwartek

Gość akarara
to o ciąży to nie jest mit. to był pierwszy objaw mojej ciąży, a byłam nałogową palaczką ;-)

Gość kuki123
chyba jesteś przygotowana na ciąże skoro sie nie zabezpieczałaś?

Gość dziwna sprawa
właśnie od 2lat se nie zabezpieczam ze swoim partnerem, i nie zaszlam jak do tej pory, a robilismy to srednio co 3dni i nic nie wychodzilo po mimo staran wiec zgasilo by mnie to jesli byla by to prawda. ale watpie

Gość kuki123
ja zaszłam równo 2 lata sexu bez zabezpieczania

Gość kuki123
czyli przestałaś myśleć o ciąży i wszystko się zgadza

Gość dziwna sprawa
Nie paliłam od 2 dni, i nie ciągnie mnie jak na razie. Wczoraj w pracy wypiłam małego '' energy drink'' i kurde myślałam że zemdleje za chwilę, zaczęło mi być duszno, zaczęłam się telepać a w głowie miałam totalną karuzele!! i tak od tego momentu co go wypilam przez 4 h mnie trzymało!szok normalnie! od wczoraj mam nerwa, coś mnie wkurzy ktoś powie 1 zdanie a ja 10 ;/ ale to tylko momentami,dziś jest 25 dzień cyklu temperatura tylko spadła do 37.0 więc już wierzyłam że dostanę , a tutaj nic tylko miałam pare odczuć że zaraz dostanę. Kolejny 27 dzień jest w czwartek i zobaczymy co dzień przyniesie ... mam nadzieje że dostanę, nie nakręcam się jakoś specjalnie na ciąże

Gość pitolenie
Ja się na tym nie znam, ale może kup w aptece test ciążowy, albo idź do ginekologa.

Gość dziwna sprawa
Nie mam więcej pytań ani wątpliwości. Termin okresu a temperatura 37.6. to mówi damo za siebie!!!!

Gość pitolenie
gratulacje:)

fvwsfwefw No nie wiem, czy to taki mit, bo w moim przypadku gdyby nie to że od pewnego ranka nie mogłam patrzeć na papierosy, ani nawet czuć dymu papierosowego, kiedy ktos inny palił, mimo ze od 3 lat byłam nałgowa palaczką, która dzien zaczynała od kilku fajek, to nawet przez mysł by mi nie przeszło że moge być w ciązy... A byłam....

Gość dziwna sprawa
Jezu jak ja się boje teraz! Co z moja prac?! Jak powiedzieć facetowi swojemu i mamie?! nie dowierzam poniewaz nigdy nie zaciazylam a kochalam sie zawsze bez. Teraz milion mysli w glowie!! najbardziej boje sie reakcji mamy bo to nerwus i na pewno walnie mega focha na kilka tygodni a na dokladke z blotem zmiesza i tego najbardziej sie boje jak ja na ten fakt przygotowac. mam 24lata ale mezatka jeszzcze nie jestem.W jakim wieku wy zaszlyscie w ciaze? jak powiedzieliscie o tym. rodzica i jak zareagowali??

Gość retfgh
Nic, idziesz na zwolnienie, a po tym okresie masz prace na 100% :). Wiec co sie martwisz? Zawsze moznesz pracowac do ktoregos miesiaca, o ile lekarz ci pozwoli ;p. Dziwi mnie ze majac tyle srodkow anty-koncepcyjnych, ludzie ich nie uzywaja;/.

Gość pitolenie
Aj tam nie dramatyzuj tylko się ciesz. Weźmiecie ślub, a mam się ucieszy z wnuka. Ja też mam 24 i mi matka ciągle gdera, że mogłabym już zajść w ciążę bo on chce mieć wnuczusia, ale ja biorę tablet anty, poza tym pracy nie mam... A z pracy Ciebie nikt nie ma prawa zwolnić.