Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyyyyyyyyyyyydd

Wyszła na jaw moja tajemnica !! moi rodzice dowiedzieli się ze nie studiuje !!

Polecane posty

Gość wstyyyyyyyyyyyydd

Pisalam o tym kiedys na kafeterii ,od roku mieszkałam w domku letniskowym na dzialce, czasem w piwnicy u nas w bloku ,w pomieszczeniu spoldzielni mieszkaniowej.... przedwczoraj do piwnicy zeszlu dwoch dresiarzy ,sasiad z dolu z kolegami pic zszedl wodke na dol... jeden z nich chcial sie odsikać chyba ,zacząl szarpac za te drzwi -a te delikatny metally haczyk,trzymalam z calych sil ,rekę pokrawilam otworzyli... a tam co? Koc, dywan, czajnik na prad, poduszka, szczoteczka do zebow ,wszystko... da sie drzwi zamknąc od zewnątrz na klodke, tak robilam gdy wychodzilam... pytali sie co ja tu robie, sąsad czy mieszkam??? W tym momencie po schodach szła mama z ojcem !!!!!!!! :((( zeszli i zobaczyli to wszystko... ;( klotnia awantura płacz masakra, klamstwo ma jednak krotkie nogi i ZAWSZE wyjdzie na jaw !!! :((

Gość Li peng[amsorry]
0/10

Gość Datatada
Dlaczego tak niby robiłaś?Bo?

Gość sheezgooner
Po co zakładasz temat jak nie dyskutujesz?Durne prowo?

Gość wstyyyyyyyyyyyydd
wiecie co ? chcialabym zeby to bylo prowo. pisalam o tym kilka razy na ogolnym i ucuzciowym wtedy sie cieszylam ze jestem taka cwana ( pracowalam dorywczo i za nic nie placilam, rodzice jeszcze wałowke mi dawali) dlaczego robilam? bo sie nie dostalam na studia, nasciemnialam ze jestem na prawie :( ze strachu glownie przed ojcem ,kolega podrobil strone uniwersytetu i wpisal moje naziwsko na liste przyjetych :O

Gość wstyyyyyyyyyyyydd
teraz cała klatka dowie sie ze jestem nienormalna ( wiem ,ze jestem :/) ,rodzice nigdy mi nie zaufają, ojciec w ogole sie nie odzywa a mama od dwoch dni gada o tym ,jaka jestem przewalaczka, krętaczka, po co jej taka corka, zebym wyp..ierdalala zagranice do roboty :(

Gość co za proooowooop
Poka link do temtow... Nikt nie mieszkalby w zimnej,ciemnej,mokrej piwnicy!!!! A juz na pewno zadna laska!

Gość wstyyyyyyyyyyyydd
To nie piwnica ... to pomieszczenie gospodarcze spoldzielni mieszkaniowej. Było tam C.O , instalacja elektryczna, rury i gniazdko do pradu etc. Czysto ,światło jest ,woda. to m.in moj temat : z 2011 roku wtedy mieszkalam jeszcze w warszawie, u rodziny niby szukalam mieszkania wiec pozwolili mi siedziec, znajomi byli z liceum zaocznego : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4790051 tu sie zaczęlo :O 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4864046 z tego roku http://f.kafeteria.pl/temat_s.php?id_p=5164765

Gość laska !!!!!!!!!!!!!
Kurva przejrzałam to na szybko, wez sie lecz ! Jestes szurtnięta, nie dziwie sie twoim starym ,ja bym cie do psychiatry wyslala. Masz nauczke ,klamstwo zawsze wyjdzie 🖐️

Gość fffffffffffvvv
hahahahhahahaha

Gość xaweryy
hahaha ale masz przeje­bane :D:D