Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 przyszla-pracownica

Praca w sieci贸wkach

Polecane posty

Go艣膰 przyszla-pracownica

Witam, chcia艂abym od czerwca zacz膮膰 szuka膰 pracy w jakiej艣 sieci贸wce, poniewa偶 b臋d臋 ju偶 po maturach. St膮d mam kilka pyta艅. Je偶eli wejd臋 do sklepu, to komu mam wr臋czy膰 swoje CV, b膮d藕 kogo mam zapyta膰 si臋 o ewentualn膮 prac臋? Jak to wygl膮da? Wiem, bardzo podstawowe pytanie, ale naprawd臋 nie mam poj臋cia :) Mo偶e wiecie w jakiej sieci贸wce najlepiej podj膮膰 prac臋? I je偶eli macie dla mnie jakie艣 porady, to bardzo o nie prosz臋 :) Zale偶y mi na tym, by zarabia膰 minimum 1000 z艂 miesi臋cznie, chcia艂abym pracowa膰 przez 3 miesi膮ce.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hehehehe, to sobie zapewne
troch臋 poszukasz;)...Mimo wszystko, powodzenia!

Udost臋pnij ten post

hej, ja pracowa艂am w sieci贸wce. Polecam Ci lidla bo tam zarobisz conajmniej 1000 z艂, tam gdzie ja pracowa艂am to bardzo fajne kierownictwo (gorzej z wsp贸艂pracownikami). Ja swoje CV zanios艂am do kierownika zmiany. przy kasie zapyta艂am o kierownika b膮d藕 zmianowego. i dajesz cv, tylko nie mow 偶e szukasz pracy na 3 miechy, powiedz 偶e ju偶 sie nie bedziesz uczy膰 itp. do mnie zadzwonili po jakim艣 tygodniu. te偶 oracow膮艂am pare miesiecy i tez nie m贸wi艂am ze b臋de si臋 uczy膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 concordia
a ile tych matur zdajesz? do kilku szk贸艂 chodzisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 concordia
no i wiesz..,偶e na zapleczu to cie moga zgwa艂cic a ty jakies ciumro widac jestes za tak膮 kase? psujesz biznes

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracowalam wkekek
chodzi ci o sklep ubraniowy? jesli tak to wchodzisz i dajesz cv pierwszej lepszej osobie przy wieszaku albo przy kasie, usmiechasz sie i wychodzisz

Udost臋pnij ten post

pracowalam wkekek, ja powiem Ci 偶e w odzie偶owym tez pracowa艂am i niestety cv kt贸re nam ktos dawa艂 lecia艂o do kosza, bo ka偶dy trzas艂 o sw贸j ty艂ek, wiec radze pyta膰 o kierownika sklepu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszla-pracownica
concordia- Ka偶dy egzamin nazwa艂am oddzieln膮 matur膮, st膮d liczba mnoga :) I zale偶y mi, 偶eby zarobi膰 3-4 tysi膮ce w ci膮gu tych 3 miesi臋cy, by m贸c sobie zrobi膰 operacj臋 w prywatnym szpitalu, a nie czeka膰 do grudnia. Najbardziej interesuje mnie praca w sklepie odzie偶owym/obuwniczym. Bardzo dzi臋kuj臋 za dotychczasowe odpowiedzi. Czy mo偶ecie poleci膰 mi jaki艣 sklep?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszla-pracownica
upupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kortana
Sieci贸wki w Polsce s膮 mocno wymagaj膮ce i przede wszystkim ucz膮 tego zawodu - je艣li chcesz pracowa膰 w przysz艂o艣ci jako doradca, to lepszego przygotowania naprawd臋 nie znajdziesz. Je艣li poszukasz info w necie, to dowiesz si臋 np. 偶e w rankingu Daymakerindex nasz Neonet jest najlepszy w swojej bran偶y, a og贸lnie poziom obs艂ugi w Polsce, jest oceniany zdecydowanie najwy偶ej. Chyba nie藕le, prawda?

Udost臋pnij ten post