Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla-pracownica

Praca w sieciówkach

Polecane posty

Gość przyszla-pracownica

Witam, chciałabym od czerwca zacząć szukać pracy w jakiejś sieciówce, ponieważ będę już po maturach. Stąd mam kilka pytań. Jeżeli wejdę do sklepu, to komu mam wręczyć swoje CV, bądź kogo mam zapytać się o ewentualną pracę? Jak to wygląda? Wiem, bardzo podstawowe pytanie, ale naprawdę nie mam pojęcia :) Może wiecie w jakiej sieciówce najlepiej podjąć pracę? I jeżeli macie dla mnie jakieś porady, to bardzo o nie proszę :) Zależy mi na tym, by zarabiać minimum 1000 zł miesięcznie, chciałabym pracować przez 3 miesiące.

Gość hehehehe, to sobie zapewne
trochę poszukasz;)...Mimo wszystko, powodzenia!

hej, ja pracowałam w sieciówce. Polecam Ci lidla bo tam zarobisz conajmniej 1000 zł, tam gdzie ja pracowałam to bardzo fajne kierownictwo (gorzej z współpracownikami). Ja swoje CV zaniosłam do kierownika zmiany. przy kasie zapytałam o kierownika bądź zmianowego. i dajesz cv, tylko nie mow że szukasz pracy na 3 miechy, powiedz że już sie nie bedziesz uczyć itp. do mnie zadzwonili po jakimś tygodniu. też oracowąłam pare miesiecy i tez nie mówiłam ze będe się uczyć:)

Gość concordia
a ile tych matur zdajesz? do kilku szkół chodzisz?

Gość concordia
no i wiesz..,że na zapleczu to cie moga zgwałcic a ty jakies ciumro widac jestes za taką kase? psujesz biznes

Gość pracowalam wkekek
chodzi ci o sklep ubraniowy? jesli tak to wchodzisz i dajesz cv pierwszej lepszej osobie przy wieszaku albo przy kasie, usmiechasz sie i wychodzisz

pracowalam wkekek, ja powiem Ci że w odzieżowym tez pracowałam i niestety cv które nam ktos dawał leciało do kosza, bo każdy trzasł o swój tyłek, wiec radze pytać o kierownika sklepu.

Gość przyszla-pracownica
concordia- Każdy egzamin nazwałam oddzielną maturą, stąd liczba mnoga :) I zależy mi, żeby zarobić 3-4 tysiące w ciągu tych 3 miesięcy, by móc sobie zrobić operację w prywatnym szpitalu, a nie czekać do grudnia. Najbardziej interesuje mnie praca w sklepie odzieżowym/obuwniczym. Bardzo dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi. Czy możecie polecić mi jakiś sklep?

Gość przyszla-pracownica
upupup

Gość kortana
Sieciówki w Polsce są mocno wymagające i przede wszystkim uczą tego zawodu - jeśli chcesz pracować w przyszłości jako doradca, to lepszego przygotowania naprawdę nie znajdziesz. Jeśli poszukasz info w necie, to dowiesz się np. że w rankingu Daymakerindex nasz Neonet jest najlepszy w swojej branży, a ogólnie poziom obsługi w Polsce, jest oceniany zdecydowanie najwyżej. Chyba nieźle, prawda?