Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikossiówna

Do dziewczyn sypiających z szefem

Polecane posty

Gość Nikossiówna

Mam duży problem, dostałam propozycje pracy biurowej plus układ, zapewne chodzi o sypianie z szefem itd. Płaca bardzo intratna, wiadomo wszystko byłoby dyskretne, czy jest któraś dziewczyna, która robiła coś takiego? Mamy duże problemy finansowe i jestem dość zdesperowana, boję się tylko tego, że wyjdzie to na jaw, jednak tyle słyszy się, że dziewczyny załatwiają sobie różne rzeczy poprzez łóżko, może nie należy być aż takim moralnym skoro trafia się okazja? Byłabym dobrym pracownikiem, w sprawach biurowych. Powiedzcie jak to u Was wygląda?

Gość Nikossiówna
Powiedzcie coś!

Gość malakotka
Jak masz ambicje zostać BIURWĄ... ale to na długo nie zdaje egzaminu. Zawsze trafi się młodsza, następna

Gość ródawa
wykorzystaj szanse !!! póki mozeesz,ja zaryzykowałam, dzieki temu dzis spełniam swoje marzenia

Gość Nikossiówna
Mam ambicje zacząć zarabiać pieniądze ale oprócz tego mam też pomysł na życie i na pracę ale potrzebuje do niego kapitału, natomiast potrzeba mi też pieniędzy na już. Boję się kilku rzeczy, że wyjdzie to na jaw i zaważy na mojej rodzinie i karierze w przyszłości, że może mi się coś stać, że zajdę w ciąże itd. Ale może po prostu naoglądałam się za dużo filmów sensacyjnych.

Gość ródawa
miałam identycznie jak TY

Gość Nikossiówna
Ródawa i jak to dokładnie wygląda? Kurczę tak się właśnie zastanawiam bo młodsza to już nie będę a może to jest właśnie szansa żeby trochę z tej urody swojej skorzystać, poza tym nie byłabym prostytutką, miałabym normalną pracę więc nic bym nie musiała ukrywać. Tyle się w sumie słyszy o tych "asystentkach prezesa" i nikomu się krzywd nie dzieje, no ale nie jest to moralne i musiałabym trochę podwójne życie prowadzić.

Gość Nikossiówna
No powiedzcie jeszcze coś dziewczyny.

Gość Nikossiówna
Nikt nie popisze? To nie prowokacja, serio to może być decyzja która zawazy na moim życiu!

Gość szafa_ gra
a widzialas juz tego szefa w ogole?

Gość Nikossiówna
Jeszcze nie, ale akurat mam dość rozległy gust i facet musiałby być baaardzo szpetny żebym nie mogła wywiązać się ze swoich dodatkowych obowiązków.

Gość Nikossiówna
up

Daj spokój sobie! Pracowałam w wielkiej korporacji, mnóstwo osób. A i tak każda łóżkowa sytuacja szefa z podopieczną wychodziła bardzo szybko.

Gość mela,,
zwykła dziw­ka :o

Gość rtyrty
ile masz lat?

Gość malinka inka
jak jesteście samotni to możesz tylko licz sie z tym że jesteś którąś z kolei:) możesz załapać od niego coś dodatkowego do pensji w postaci wiruska;)

Gość Emmett Fitz-Hume
Jakaś taka... miałka ta historia :o

Gość Nikossiówna
Mam 24 lata.

Gość nelhuol
idealny wiek by zaczac sie kur­wic :)

Gość Mrówek
Jakby facetowi szefowa taki układ zaproponowała, to 95% by się zgodziło bez mrugnięcia. A tutaj wyzywają dziewczynę od K. Litości, polska moralności.

Gość Nikossiówna
Też tak uważam, że jakby chłopakowi taki układ zaproponowano to by był obrotny, a jak dziewczyna to dziwka. Może i dziwka jestem ale kobiety gorsze rzeczy robiły żeby utrzymać rodzinę. Na razie byłam porządna i na nic mi się to nie zdało, traciłam szansę nie dla tego że miałam mniej talentu czy wiedzy ale dlatego, że przychodziły bardziej "obrotne" dziewczyny. Obserwując świat widzę, że takie rzeczy nie sprawiają, że ziemia się otwiera i ogień piekelny kogoś pochłania.