Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszne..........

Chirurg plastyczny mnie oszpecił :( Co mam teraz robic ? :(

Polecane posty

Gość straszne..........

siedze w domu i jestem załamana, mojej mamie wciskam kit ze operacja sie udala ,ona czeka az przyjade i jej pokaze. Wybrałam dobrego chirurga, pierwsi krzywe :( Rząda kasy za poprawke , chcialam za darmo ,bo to jego wina, jedna jest wyzej druga nizej. Przestal odbierac telefony

Gość szafa_ gra
niestety-pozostaje droga sadowa.. polacam ci forum beatywpolsce.com o wszelakich aspektach chirurgii plastycznej...moze tam ci pomoga

Gość onawi
a tyle sie dziewczyn przestszega a one i tak swoje,powiedz mamie prawde,cycki to nie koniec swiata dobry stanik zatuszuje a co maja dziewczyny powiedziec z oszpeconymi twarzami.....

Gość gfhghghd
idz do sądu ,nie czekaj i nie plac kutasowi ani grosza

Gość karolciaoko
to w jakiej klinice ty mialas operacje? pojedz tam i zglosc reklamacje!

Gość fgfggjjhjhk
nie szkoda mi takich dziwek

Gość gfhghghd
onawi - chirurg na ''S'' znany z telewizji , oszpecil sporo dziewczyn ,z normalnych nosów zrobił świńskie zadarte dziury a nie nosy. On przyjmuje na konsultacje ale operacje wykonują jego koledzy nieznani lekarzy ,ktorzy sie uczą fachu , on tylko nadzoruje . Operuje tylko VIPow i znajomych bogatych . Koszmar jakis. Z takim ciezko wygrać ,zawsze kit wciskają ze jestes niezrownowazona. Jedna lekarka z Wawy nawet fotoszopuje fotki przed !!! by cie oczernić

Gość szafa_ gra
@onawi a co maja na to powiedziec glodujace dzieci w afryce.. wez nie pitol glupot, dziewczyna nie prosila o slowo na niedziele, tylko o rade

Gość ___00000000
Tarja666 - to teraz idz i ciachnij się nożem po cyckach :) Powiemy ci to samo , lepiej miec zjechane cyce niz twarz ;)? idz do adwokata ,zbieraj fotki przed/po , korespondencje z lekarzem emaile/smsy. Na beautywpolsce laska juz wygrala z lekarzem ze sląska. Pocieszeniem jest to ,ze masz pewnie krzywo wstawiony implant a nie blizny, co jak co za druga operacje nie powinnac placic ani grosza, to nie twoja wina. Mamie powiedz prawde

Gość mela,,
szkoda ze taka kara spotyka tylko nieliczne

Gość swdwsfrwr
po pierwsze to trzweba byc skonczona idiotka by isc pod skalpel wedle wlasnego widzi mi sie

Gość otto totto
czyżby to był dr Szczyt znany z tvn?

Gość otto totto
eee stary temat