Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość game off

kto z Was jesy pasożytem?

Polecane posty

Gość game off

czyli kimś kto nie pracuje i żyje za cudze, np. rodziców albo partnera/partnerki?

Gość ktoś tu wspomniał o edku
tu takich nie ma

Gość game off
jak to nie ma? co chwile czytam o bezrobotnych....

Gość game off
i kto Cię utrzymuje? dogryzają Ci że jesteś nierobem?

Gość kaboszon
pasożytem ? może sprecyzujesz ,bo zdaje sie ,zę nie znasz definicji tego słowa .

Gość game off
nie wiesz kto to jest pasożyt?:O ktoś kto nie pracuje i żeruje na innych, mógłby iść do pracy, nawet powinien ale nie idzie tylko żyje za kasę innych, czego nie rozumiesz ?:O

Gość alfons z pernambuko
ja jestem,i dumny jestem z tego ,jestem kurwa jebanym w dupe pasożytem i jest mi z tym niezwykle dobrze :-)

Gość game off
a kto Cię utrzymuje? nie jest Ci tak po ludzku wstyd ze inni jesteś na czyimś utrzymaniu?

Gość alfons z pernambuko
życie mnie utrzymuje i nie nie jest mi wstyd :-D jestem zadowolony ,ze nie musze chodzic do frajerskiej roboty tylko moge zadbać o siebie ,a ze na koszt inny ch ..coż ..

Gość kaboszon
no to wedle takiego rozumienia ja też jestem pasożytem , bo nie pracuje zawodowo , a mogłabym :)

Gość game off
kabaszon a nie jest Ci wstyd? kto Cię utrzymuje? nie słyszysz dogryzanek, ze jesteś lewusem i nierobem?

Gość kaboszon
bodaj byś siechoć raz w miesiacu narobiła jak ja codziennie :) i każdemu to odpowiem , a że pieniezy nie przynoszę do domu to inna sprawa .

Gość alfons z pernambuko
game off,włącz sobie game over bo głupoty takie pierdolisz ,pewnie sam/a zapierdalasz do spierdoliny za marne grosze i ci zal sciska owrzodzone dupsko

Gość game off
ale w opinii społecznej sprawa jest prosta- nie dokładasz się do budżetu domowego, zyjesz za czyjeś to jesteś pasożytem. proste:p

Gość game off
kabszon nie sądzisz że jak dorosły człowiek nie ma pracy i nie zarabia to trochę obciach?

Gość kaboszon
ale opinia publiczna lubi codzienne obiady ? i czyte majtki i pościel ? zadbane dzieci i psy ? umyte okna i uporżadkowane ogrody ? zrobione zakupy ? upieczone ciasto ? domowe wino ? wypastowane posdłogi ? wyprasowane koszule ? .......??? i sto tysiecy innych rzeczy ?:D

Gość kaboszon
praca za 1200 zł - to jest powód do obciachu .

Gość game off
uważasz ze lepiej być postrzeganym jako lewus i nierób niż mieć prace za 1200? a wiesz o tym ze kobiety pracujące zawodowo tez maja ugotowane, posprzątane, dzieci zaopiekowane i tysiace innych rzecze?:) nie atakuję Cię żeby nie było

Gość grethr
jestem pasożytem, mieszkam wciąż z rodzicami, jestem na ostatnim roku studiów, zarabiam 3.500 zł, nie dokładam się do niczego, bo rodzice nie chcą, lubię być pasożytem, nie mam problemu z praniem, jedzeniem, zawsze wszytko jest uszykowane, mam 25 lat :D

Gość game off
ale chociaż zarabiasz a mi chodzi o osoby nie pracujące i nie zarabiajace. a nie jest Wam tak zwyczajnie przykro jak słyszycie nierób, leń, obibok, pasozyt? to chyba nie są miłe określenia?

Gość kaboszon
bez sensu żeby sie zbijała za takie grosze , kiedy mogę spokojnie porobić to co ktoś inny musiałby robić , gdym ja szła do pracy . a pewnie za te wszystkie robioty to może nawet wiziółby wiecej niz ja zarobiłabym to jaki w tym sens ?:)

Gość kaboszon
a kto mśmiałby tak o mnie powiedzieć widząc mój dom i dzieci ?:D przyjeżdżając do mnie na świeczny obiad ?:D

Gość game off
wiesz jak to jest, za plecami na pewno mówią ze jesteś nierobem, ze dorosła kobieta a siedzi na garnuszku męża, ze nie masz wstydu itd. wiem jak to jest bo nie raz słyszę jak się ludzie wypowiadają o niepracujących osobach...z pogardą, ze są bez ambicji...

Gość kaboszon
nie zdajesie z osobami pokątnie obmawiającymi innych :) każdy sam mozę wybrać swoich znajomych i ja mam takich a nie innych . ale mozę chodiz też o to ,że biedy nie klepię , mąż dobrze zarabia , ale nosa nie drzemy a ja umiejętnie opowiadam o swoich pracach w domu :) głupotą byloby gdybym poszla do pracy - dla zasady , to głupota .

Gość kaboszon
a co do garnuszka i siedzenia na nim - taj jak ja siedze na jego , tak on na moim :)

NOXELA jest pasozytem, wyludzila rente, zyje nedznie za 500zl, ale przynajmniej siedzi cicho bo do roboty nie musi chodzic, a tak musialaby do jakiejs fabryki isc, bo przeciez nie ma wyksztalcenia

Gość ciastofrancuskie
a coz to za ambicja musi być ,zeby pracowaćza najniższą krajową ?

Gość kaboszon
tez o to pytam , ale kobiety uważają ,ze lepiej tyrać dla zasady za nedzne grozsze niż słuchać jakimi to są nierobami :)