Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy kawka?

Wiecie co Wam powiem? :)

Polecane posty

Gość Czy kawka?

własnie przypadkiem zaczęłam słuchać pewnej piosenki... przypomniał mi sie pewien koncert na ktorym byłam z przyjaciołka gdy jeszcze miałam chlopaka a ona nie miała, wspominałam jakie to były super czasy...piwo zachod słonca, muzyka ja i ona... i co sie stało? nagle do mnie napisała! a chyba z pol roku nie gadałysmy :classic_cool: co to oznacza? :classic_cool:

Gość Czy kawka?
a to oznacza tyle,że wszystko co sie dzieje to zamknięty obieg, i mój były na pewno mnie kocha nadal i jeszcze sie zejdziemy :classic_cool: :) :) :) :) :) :)

Gość Czy kawka?
oj nie sądzę, oni sie nie polubili, poza tym ona ma chlopaka szalona misia łał coz za bystrość umysłu :classic_cool:

A no błysnęłam,bo głupie pytanie zadajesz. Co to może oznaczać? Przecież nie to że lodówka ci się rozmrozi albo bojler zgaśnie. Napisał to napisał. Pogadaliście i tyle.On pomyślał to napisał a że ty pierdoła i nie napisałaś to już inna bajka.

Gość Czy kawka?
ja pierdoła? gdzie ja napisałam że ON napisał? kumpela napisała i tyle, nie jestem jedna z tych lasek co sie podnieca że jakis gamoń na nią splunie

Gość 123Malutka123
No i chyba dyskusja się skończyła:D Może masz w sobie jakąś telepatie?;D

Gość Czy kawka?
moze wlasnie cos jak telepatia... nieraz nie myslalam o kims dlugi czas, nagle przyszla mi ta osoba do glowy i akurat wtedy sie odzywała..moze jakies przyciaganie? bojęsię,że przyciagam pioruny ;( :O :O

Gość 123Malutka123
Nie no bez przesady. Raczej nazwałabym to zwykłym zbiegiem okoliczności :D Gdyby to była telapatia albo przyciąganie to dzień w dzień takie dziwne sytuacje byś miała:D