Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

nowy filmik z Los Angeles wstawilam - na Santa Monica pier i pod pier!

Polecane posty

Gość pier to molo
molo brzmi lepiej w tym filmiku nie ma niczego interesujacego - bylo lepiej

Gość poka tzytzki
poka cipke albo cycki

zawsze beda takie filmiki ktore sie niektorym bardziej a niektorym mniej podobaja z takiego czy innego powodu to juz na pewniaka

Gość Alphons the pink
Autorko mam prośbę. Podwiń sukienkę na którymś filmie i pokaż choć przez moment jaką masz pupkę,pokaż jakie nosisz majteczki:) Oh please! U can do it!

sa takie filmiki z podwinieta sukienka na moi angielskim kanale wbrew tego co probujesz to dla mnie normalka wiec wybacz ale nie jestesm zszokowana

Gość jhmjh
pytanie o pracę jest z tego poziomu jak się tam wybiłaś i na czym stawiam na doradcę finansowego

kolejny słaby filmik. Ostatnio Myslalam, ze to tylko jednorazowy spadek formy, ale niestety... tego nawet do konca nie moglam obejrzec. Film z dupy w zasadzie.. musze kliknac "nie podoba mi sie" ale .. baw sie dalej, powodzenia Ci zycze :)

Gość jhmjh
jesteś pozytywną dziewczyną; czytałem kilka twoich postów i wiem, że rodzina nie zawsze jest zajebista ojciec tłuczący matkę i dzieci to nie odosobnione przypadki; ja cię rozumiem dlaczego nie chcesz utrzymywać kontaktu z rodziną w Polsce menele zawsze będą menelami