Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black__Rose

Przeraża mnie... moda na odchudzanie.

Polecane posty

Ja rozumiem, że aktualny ideał piękna to kobieta szczupła i zadbana, ale dlaczego popadamy w totalną skrajność? Będąc na zakupach i przeglądając ciuchy doszłam do wniosku, że więcej rzeczy znajdę w rozmiarach 32 i 34 niż 36-38, to straszne, naprawdę nie wiem jak dorosła kobieta może mieć rozmiar 32, to nadal kobieta? I da dla wrednych uprzedzam, iż sama nie mam 44 i nie chcę się dowartościować. :)

Gość hfghfghhfg
mnie rusza, naprawdę. A jak już się wejdzie do sklepów młodziezowych typu tally wajl to już dramat kompletny

Gość hfghfghhfg
ja tam kupowałam sukienkę dla chorej koleżanki, poprosiłam o rozmiar 42. Ekspedientka (chyba studentka) popatrzyła na mnie jakbym chciała kupić odzież dla słonia, a przecież to standardowy rozmiar normalnie występujący

Gość dyhdx
no właśnie, znajdziesz więcej ciuchów w rozmiarze 32-34, z prostego powodu, rozmiar 36-38 jest popularniejszy i więcej ludzi go kupuje, dlatego jest tego rozmiaru mniej

ale nawet nie chodzi o to. Rzuca mnie na kolana fakt, że rozmiar 32 jest obecny na półkach / wieszakach z ciuchami dla dziewczyn./kobiet, a nie dzieci i to jest normalne?

Gość hfghfghhfg
rose, ja mam rozmiar 32 i naprawdę zrobiłabym wszystko aby utyć, a nie mogę i już. Leczyłam się hormonalnie, niewiele pomogło, mnóstwo skutków ubocznych więc odstawiłam. No i chodzę taki wieszak, dobrze chociaż że trochę biustu mam

no, nie wiem, laska 20 lat spokojnie ubierze się w tym sklepie, a jednak nie powinna mieć 32, tak? hfghfghhfg - ale to wyjątkowy przypadek, Ty nie robisz wszystkiego by zniknąć jak wiele moich znajomych.

nie wiem czy kobieta noszaca rozmiar 32 chcialaby ubierac sie w sklepach dla dzieci.. Sa kobietki ktore sa szczuple bardzo szczuple z natury i tego sie raczej zmienic nie da

Gość hfghfghhfg
dlatego własnie nie popieram chorobliwego odchudzania. Co złego w rozmiarze 42? nic

osobiscie bym sie zachlastala gdybym miala nosic taki rozmiar ( 42 ) ale to tylko moje odczucia wzgledem wlasnej osoby

Gość 3423423423423
Ale co ma do tego odchudzanie???? Ja mam 152 cm wzrostu i nie musze byc strasznie chuda zeby nosic małe rozmiary... nie kazdy ma 170 zm

jako facet powiem, że dla mnie bardzo szczupła dziewczyna jest kompletnie aseksualna, kobieta musi mieć trochę ciała. Oczywiście nie popadamy w skrajności, ale czy 34 czy 38 to co to za różnica, dajcie sobie spokój z tymi kilogramami!!!