Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migalley

tłumaczenie na angielski, pomocy!!

Polecane posty

Gość migalley

Kochani potrzebuje pilnie tłumaczenia tego krótkiego ale jakże ważnego dla mnie tekstu na j. angielski.. Mam 21 lat, jestem, studentką, uwielbiam muzykę, zarówno słuchać jej jak i ją wykonywać. Moi znajomi często mi powtarzają " masz świetny głos, świetną osobowość, potrafisz śpiewać, poradzisz sobie, idź do jakiegoś programu pokaż na co Cie stac". Moim problemem jest to że jestem dosyć nieśmiała i mało pewna siebie. Oglądają wasze show w x-factor byłam pod wrażeniem jak radziliście sobie ze stresem. Może byłbyś w stanie udzielić mi jakichś rad abym mogła się w końcu zrealizować. Mogą być zamienne słówka, oby sens wypowiedzi byl zawarty. Z góry dziękuje i liczę na pomoc:))

Najpierw napisz sama tak jak uważasz że powinno być a potem Tobie ktoś podpowie co powinnaś poprawić. Nie sztuka żeby ktoś zrobił coś za Ciebie.

Gość IdealnyFacetDlaCiebie
I am 21 years old, I am a student, I love music, both listening to it and do it. My friends often keeps saying "you have a great voice, great personality, can sing, handle it, go to a program show what you become." My problem is that I'm quite shy and very self-confident. Watch your show on x-factor I was impressed how radziliście stress. Perhaps you would be able to give me some advice so I can finally realize.

Gość migalley
dzięki, świetna robota!!:)

Gość IdealnyFacetDlaCiebie
zajęło mi to 2 sekundy, kopiuj wklej do translatora => tłumacz i gotowe :-)

Gość i tylko kierowcy tira szkoda..
Błąd na błędzie:O