Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cierpiąca na bezsenność_((

ZWARIUJE

Polecane posty

Szumy i piski w uszach doprowadzaja mnie do myśli samobojczych,kto mial cos takiego?U mnie to trwa piaty dzien najgorzej w nocy,nie moge spac,to jakis koszmar!zaczelo sie po ostrym zapaleniu ucha:(

Gość do autoraa tematu
candida cie zatakoała

Gość irka12345
może skonsultuj się z laryngologiem zanim bedziesz musiała skonsultowac się z psychiatrą?

Tak myslisz?czuje dziwne łaskotanie czasem w uchu,czytałam ze to moze byc tinnitus i ze moze trwac cale zycie:(skad wiesz ze to grzyb?

Gość Wygrałam!!
MOżna tam wygrać wiele ciekawych rzeczy. To działa troche jak lotek. Ja zaczalem grac od niedawna ale polecam!!

Gość do autoraa tematu
Bo od dziecka miałam infekkcie uszu, bóle gardła, anginy i pamietam jak miałam takie szumy w uszach, mama biegala ze mna od lekarza do lekarza, a oni nie widzieli nic niepokojacego, dopiero w necie natarfiłam ze powodem tych dolegliwosci najczesciej jest candida. zrób test moze tez masz grzybice. http://www.zaczekac-na-dusze.pl/kuracje-pasozyty-grzybice/grzybice-czy-mam-grzybice-candida.html

Dzięuje Ci bardzo,uspokoiłas mnie troche bo martwiłam sie ze moze to byc tinnitus

Gość marianna pe *
no ja się właśnie obudziłam i co robić o tej porze? a w południe bede padnieta

Gość czerwona malva
to niestety najprawdopodobniej jakieś uszkodzenie wewnętrzne i pewnie będziesz słyszeć te hałasy do końca życia - tak jak moja mama. Śpij przy włączonym radiu.

Gość na tym forum w prawie
kazdym emacie niezaleznei czy dotyczy gardla czy hemoroidow ktos zdiagnozuje ze to candida :D idz do lekarza to moze przejsc po plukaniu ucha moze po leczeniu sie zatkalo woskowina a moze masz uszkodzony bembenek moze krzywa membrane a moze jeszcze co innego. laryngolog nie gryzie zagladnie do ucha tym smiesznym lusterkiem i ci powie. leczac sie przez forum przetestujesz rozne diety i super specyfiki a ucho jak bylo zepsute tak bedzie :D