Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweeeeeeeełło

Powiem wam tyle - farciarz ze mnie. Zazdrośccie! :P będę miał seks

Polecane posty

Gość poka tzytzki
ej była tu taka lska co to opisywała :D ze miał być seks a stary rzech nie odpalił!!!!!

Gość ale czerstwy projekt
modemy bardziej wysilcie się:D

Gość zadowolony123456
ty pawello to jakis pustak totalny jestes,masz pewnie z garem cos i to porzadnie, a ta laska jak sobie ciebie wybrala to tez pewnie jakas aparatka z zespolem.grzmoccie sie ile wlezie,lej w nia do pelna to jeszcze z mopsu forse wyciagniecie, powodzonka zycze

Gość fajnyy
to ciota zwykla.... ta laska tu pisala o nim... ciota hahahahahaha zalosny

Gość fajnyy
jeszcze jakis burak...ha kazdy kto czytal laski komentarze to wie ze to ciota.. ona pisala na uczuciowym o nim.... haha

dokladnie ja tez czytalem tej dziewczyny temat na uczuciowym o tym spotkaniu.. fajnyy ma racje to ciota.. a ona chce sie spotkac bo jej zal go.. astre juz naprawiles? he daje 100zl na to ze znowu nie da rady

Gość autor codziennie
będzie walił sobie do soboty:D

Gość polecony_przedwczorajszy
tez czytalem taki temat:-) To wy sie autorze tutaj poznaliscie?

jako kobieta osobiscie uwazam ze masz slodki wyraz twarzy i slodkie oczy:)i postaraj sie aby odalo sie wszystko w sobote:)

ona pisala tutaj.. opowiedziala wszystko... i sama okreslila cie jako ciote... a chce dac ci jeszcze jedna szanse zebys sie nie czul glupio bo sie znacie od dzziecka.. ogolnie wysmiala cie...

no mowie co pisala.. pisala ze jak byliscie mali to ogladaliscie sie nago.. niby skad bym to wiedzial? acha i tez wrzucila twoja fotke..haha... ona pisala ze jest jej zal ciebie i dlatego chce ci dac druga szanse...

Gość zawiedziony1410
syska071, sama weszlas na forum erotyczne i sie dziwisz ze o seksie? ;) lepiej sie przyznaj ze to nie przez przypadek ;)

nie chcę sobie grabić. Powiem tak - ja zwracam uwagę w pierwszej kolejności na biust, ogólnie figurę. Ma czym oddychać:) C jak nic. Z twarzy średnia, ale to zależy od priorytetów, co się komu podoba. I zgrabne nogi. Nie raz sobie waliłem myśląc o niej. Pięknością nie jest, ale skubana fajna jest;)