Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowanaaaaa

ehhh Czy są tacy faceci?

Polecane posty

Gość smiileeee
dlaczego? mam swoje życie, w którym również mogę zrobić coś dla Świata :))) nie każdy musi jechać do afryki ;)

Gość szymusiek
smiileeee no jak tak mówisz to super, oczywiscie nie każdy musi do Afryki lecieć Taki_Jeden_Ten_Normalny - wydaje mi się że za dużo naoglądałeś się bajek o wampirach. kup sobie kostium wampira i ketchup i biegaj po mieście i strasz, powinno Ci pomóc, tylko uważaj żeby Cię na 48h nie wsadzili...

Gość zaczarowanaaaaa
szymusiek masz racje heheh Taki_Jeden_Ten_Normalny zrób tak hahaha co do smiileeee też się zgadzam, w Polsce jest dużo pracy

Gość smiileeee
zaczarowanaaaaa, byłaś w Afryce, widziałaś ją na własne oczy, że chcesz tam jechać... ?

Gość zaczarowanaaaaa
nie byłam, ale moi znajomi byli i twierdzą, że to super sprawa, a ja szczerze to od dziecka miałam taki cel, żeby skończyć medycynę i leczyć dzieci w Afryce, bardzo lubię pomagać, wiem że w Polsce jest dużo pracy ale przez całe liceum i teraz studia jeździłam na turnusy dla niepełnosprawnych jako wolontariuszka, w hospicjum, dom starców, szpitalu na onkologii dzięciecej odwiedzałam maluchy a teraz chce pomóc ludziom gdzieś indziej

Gość smiileeee
szlachetne, ale pamietaj, ze Afryka jest rownie niebezpieczna, jak i piekna... warto ją lepiej poznać, przed tak powazną decyzją, jaką jest kilkumiesięczny wyjazd. uciekam spac, pozdrawiam

zaczarowanaaaaa Mój kolega pracuje w szkole dla młodzieży niepełnosprawnej i, podobnie, jak Ty, entuzjastycznie do swojej pracy podchodzi. Szczerze podziwiam ludzi, którzy potrafią się poświęcić dla innych. Powodzenia z Afryką :)

Gość zaczarowanaaaaa
smiileeee oj wiem dużo już o Afryce i chciałabym wiedzieć jeszcze więcej od 2 lat chodzę na taki kurs dla wolontariuszy którzy chcą tam pojechać dobranoc ;)

Gość zaczarowanaaaaa
Lomu, nie dziękuje żeby nie zapeszyć ;)

Gość kaziu33
hehe ja też Ci życze powodzenia i podziwiam

Gość zaczarowanaaaaa
kaziu33 nie dziękuje ;)

Gość zaczarowanaaaaa
Taki_Jeden_Ten_Normalny a ty robisz coś w kierunku żeby w Polsce było lepiej ???

Gość szymusiek
zaczarowanaaaaa tak trzymaj, dobranoc

Nie dziękuj zaczarowanaaaaa, tylko się realizuj :) A "zapeszanie", to tylko przesąd. Taki-_Jeden A wiesz, że w Polsce, żeby pomagać, trzeba się cackać z masą przepisów...? W Afryce na szczęście "cywilizacja" nie jest tak mocno rozwinięta, więc można bezkarnie pomagać tym, którzy pomocy potrzebują ;)

Gość wiktorlubiniespac
zaczarowanaaa daj swoje foto

Gość a czym sa kobiety?
ktore w koncu przestana sobie wyobrazac ksiecia z bajki????? przestana narzucac swoją wole i wiecznie czuc sie rozczarowane...

Gość zaczarowanaaaaa
ja nie chcę księcia, ale chce wyjątkowego faceta ;)

zaczarowanaaaaa Wyjątkowy to ten z Twojego pierwszego wpisu? Nie jestem przystojny i palę - poza tym, reszta się zgadza :P A, jeśli chodzi o Afrykę, to jest jeden z moich przyszłych celów

Gość zaczarowanaaaaa
wszystko mogę przeżyć ale z paleniem ciężko, nienawidzę tego zapachu tytoniu..... a lomu ile masz lat, bo różnica wieku też jest dla mnie nie bez znaczenia

Gość roberrrtooo
oj zaczarowanaaaa chyba naprawdę jesteś zaczarowana bo jak czytam twoje wpisy to się w tobie zakochuje

Gość tinusiek
ja też chętnie bym Cię poznał bliżej, myślę że pasuje do twojego opisu i pojechałbym z tobą do Afryki, a tak po za tym mam 26 lat

29 lat. A palenie rzucałem dla dwóch dziewczyn - kiedy ze mną zrywały, idiotycznie się tłumacząc, dochodziłem do wniosku, że niepotrzebnie sire ograniczałem :P

tylko brzydule moga chciec facetow ktorym nie zalezy na seksie. inne laski sa zwykle normalne i same chca sie bzykac... ;)

Gość zaczarowanaaaaa
Lomu ja mam 20 lat ;) heh 9 lat to dla mnie prawie pół życia zbereznik od twojej reguły są wyjątki....