Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnyy

smutny

Polecane posty

Gość smutnyy

te życie jest popierdolone :/

Gość arturek75
cos w tym jest, a czemu jestes tak smutny?

Gość smutnyy
a bo kurde, rodzicom pomagam finansowo, a oni maja do mnie pretensje , że lubie sobie wypić

Gość smutnyy
tak chcialem się wyżalić tylko

Gość tesknotka
Smutny a czemu?No jest:(

Gość arturek75
ile im dajesz kasy? ile zostaje ci na życie? ile masz lat? bo ja : mam 610zl na siebie zone i 3 miesiecxzne dziecko, mieszkam z rodzicami, tata kupuje garniturek obcemu 7 latkowi, ja wydaje wszystko na pieluchy i żarcie oraz oplaty

Gość smutnyy
a bo z jednej strony mnie serce boli jak ciężko pracują a z drugiej, że nie mogę robić to co chce

Gość smutnyy
ile zarabiam ? ponad 10 tyś , tylko wiecie, głupi kredyt mieszkaniowy w frankach

Gość smutnyy
ile mam lat ? 26

Gość arturek75
masz tyle kasy jestes dorosly mozesz wyjsc i pic rodzice nie muszą o tym wiedziec

Gość smutnyy
nie mam,,,dziewczyna mnie zostawiła,,,bo pracuje jako marynarz i byłem w rejsie 8 miechów.

Gość smutnyy
jedyne co, to mnie w pracy doceniają i dzwonią "kiedy mogę wypłynąć" Taki plus

Gość smutnyy
masz racje artur, wszystko mogę. Rodzice mają dobre intencje, bo można łatwo wpaść w alkoholizm, ale z drugiej strony, denerwuje mnie te gadanie

Gość anafresa02
ja mam 20pare lat i rodzice mi podsuwaja alkohol... nie mam pracy...tylko sie zalamac...dziewczyna cie zostawila ale nie z twojej winy, zamiast czekac obraziła sie... niepowazna...

Gość smutnyy
do anafresa02 jej się nie dziwie, która dziewczyna chciala by czekać aż tyle, taki zawód. Z początku mialem być 4 mc, ale w firmie mnie prosili, żebym został

Gość arturek75
widzisz, chcialbys byc obojetny rodzicom? chciałbys zeby podsuwali alohokol ? moze sie boja ze masz depresje, tyle czasu na morzu, z facetami, wodka...rum to niebezpieczne a dziewczyne znajdziesz nową, zlwascza z takimi zarobkami

Gość smutnyy
depresji przez pływanie nie mam (wbrew pozorom statek to inny świat - praktycznie 0 problemów) , własnie chodzi o to, że na statku nie można za bardzo pić. jest prohibicja

Gość arturek75
to moze powiedz rodzicom, że dawno nie piłeś, że na statku nie ma alkoholu i że nie masz problemów ani depresji to ich uspokoi

Prohibicja na "statku" :D:D:D:D:D:D Jesteś kelnerem na rejsach pasażerskich? Bo, jeśli jesteś żeglarzem, nie gadaj o prohibicji...

Gość arturek75
skoro ma taką kase i jest na niego popyt to chyba nie jest jakims tam byle kelnererem, 10 tysiecy sie nie zarabia nie mając kwalifikacji

arturek75 Skąd wiesz, jaki jest na Niego popyt? Na statkach pasażerskich zarabia się całkiem nieźle.

Gość smutnyy
pływam na tankowcach , na ląd nie zawijamy

Gość smutnyy
i żeglarzem nie jestem tylko mechanikiem

I dziwisz się, że dziewczyna Cię zostawiła po ośmiu miesiącach nieobecności...? Wiem, że "brzmię" złośliwie, ale nie o to mi chodzi.

Gość smutnyy
nie dziwie się i nie mam pretensji , nie wiem gdzie to wyczytałeś

"jej się nie dziwie, która dziewczyna chciala by czekać aż tyle" Jakimś cudem przeczytałem: "Ja się dziwię"... A teraz, wracając do tematu :P To, że rodzice "ciągną" od Ciebie kasę, to normalne - Całą Twoją młodość na Ciebie zapierdzielali. Coś im się w zamian należy ;) Niestety kiedyś przychodzi moment, kiedy powinieneś powiedzieć: "Dość" i zakręcić kurek, bo ludzie szybko się przyzwyczajają do łatwego. Miałem to samo w domu. Kiedyś ojciec powiedział "Potrzebuję X tyś. Załatw na piątek"... Wtedy mi iskierka buntu zaskoczyła :P To już nie była prośba.... Im dłużej będziesz wspomagał rodziców, tym dłużej nie wyjdziesz na swoje.