Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrgarit

wstydze sie:(((

Polecane posty

Gość marrgarit

nie moge sobie ze soba juz poradzic:( odchudzam sie od zawsze. pol roku temu schudlam 8 kg a teraz to wszystko nadrobilam w miesiac:( mam 168 cm i 70 kg wagi! kiedy ide ulica czuje jakby wszyscy patrzyli sie na mnie i myslelie "ale tlusty wieprz". coraz rzadziej mam ochote wychodzic z domu, spotykac ludzi.... :(

Gość keelee
idziesz ulicą? raczej się nią przetaczasz :D:D

Gość doomler
przy takim wzroscie to powinas wazyc 50 kg

Gość r0bert
Wiecej ruchanka, sexu ci proponuje najlepszy na odchudzenie sam to sprawdzilem mozemy razem sie odchudzac;-)

Gość Magdaaaa002
Przy wzroście 168 powinnać ważyć tak od 58kg do 68kg. Jeśli ważysz 70kg to nie masz nadwagi, ale możesz zacząć się odchudzać zeby nie pogorszyć swojej sytuacji. Ja mam 175cm i waże 66kg i też myśle ze jestem gruba ;/ Będziesz ważyła 60 kg i też pewnie tak będziesz czuła ;/ Nie przejmuj się wagą :) Zaakceptuj swoje ciało. Jeśli jednak chcesz schudnąć to poprostu jedz mniej, ale tu potrzebna jest silna wola !!! Nie bierz żadnych leków związanych z odchudzaniem, to jest dobre na kilka miesięcy potem efekt jojo !!

Nie przejmuj sie kilogramami, tylko jak wygladasz. Jesli masz za duzy brzuch to zacznij robic jakies cwiczenia. Zacznij biegac, cwiczenia jakies na tylek i zeszczuplejesz. Jedna dziewczyna moze byc szczupla i wazyc 60kg (moja wpollokatorka, biustu nie ma) a ja jestem normalna ale mam duzy biust i waze ok 62-63kg. Moja wpollokatorka powinna sie zalamac?

Gość koczkodan 0205
kolejna oferma

Gość dsffdsds
miedzy 60 kg, a 70 kg jest duza roznica .. dziewczyna 60 kg jeszcze jakos wyglada , ale 70 kg to wieloryb .

Gość kdjjdhhdgf
czemu więc tyle żresz? zapanuj nad tym jesteś jak panienka która się puszcza z byle kim i nie może przestac bo to lubi a ludzie to widzą...

Gość magdaleno nie pieprz
bzdur te twoje wyliczenia to jest NADWAGA!!! widziałas jak wyglada dziewczyna 168 cm - 60kg ? jak tłusta swinia taka prawda !!! przy tym wzroscie dopuszczalna waga zeby nie wygladac jak słon to max 55 kg i tez nie zawsze bo niektórym juz przy 55 wylewa sie tłuszcz .

Ja mam 167cm i waze 62-63 kg i mezczyzni mowili mi, zebym przytyla, bo za chuda jestem. Takze nie pitol, ze 60kg to slon :classic_cool: