Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki z wielkim

Kogo wolicie - pięknego z małym, czy brzydkiego z wielkim penisem?

Polecane posty

Gość Brzydki z wielkim

Kobieta chciałaby pięknego i dobrze zbudowanego faceta, ale z małym penisem (załóżmy 13 cm) czy faceta brzydkiego, niezadbanego, ale z penisem wielkości 22 cm?

Gość urabura
wygląd nie ma znaczenia, a wielkość jak najbardziej

Ładnego z małym. Z resztą 13 cm to nie tak mało, zdażają sie mniejsze, 8cm, ale wtedy nawet uroda nie poradzi.

Gość urabura
ale musi być zadbany

Gość Marika ty jesteś
ta z prawej czy z lewej strony?

Gość kddddddddddddd
ładnego z małym

Gość Brzydki z wielkim
No to niech będzie tak: Piękny - 10 cm, Brzydki - 20 cm Czy wielki penis może zmienić punkt widzenia kobiety?

Gość nosić na wierzchu
aby wybór był łatwiejszy

Gość Brzydki z wielkim
No ja mam pecha, że ludzie nago nie chodzą.

Ładnego z 10 cm, 20 cm to dla mnie za duży to raz, a dwa jak dobrze sobie radzi z innymi rzeczami to i mu te 10cm starczy. Chyba...

Gość bzydki z malym
A co ma powiedzieć brzydki z małym? (12 cm?) Na seks bez zobowiązan nie ma co liczyć, na związek nie ma co liczyć, w najlepszym przypadku dziwki lub porwanie jakiejś młodej niuni więzienie jej i gwałcenie, poniżanie w ramach zemsty że normalnie miałaby nas gdzieś :( Podobnie porywanie facetów z dużymi penisami, torturowanie ich, obcinanie kutasów i puszczanie wolno :(

Gość ronndey
O tak , tak Nosić na wierzchu Nie kupujmy kota w worku Walory towaru powiiny być eksponowane w sposób widoczny

Gość dfb
jeżeli uroda, siła i prezencja=u ciebie z długością kutasa, to wiedz, że coś się dzieje

Gość Brzydki z wielkim
Ja mam 21 cm, jak moja duma stoi na baczność, ale co z tego, jak mam twarz jak poniemiecki bunkier. I co to za duma, jak w zasadzie nie można jej pokazywać. Amantem z powodu twarzy raczej nie zostanę.

Przystojny z malym, bo liczy sie technika. Co z tego, ze duzy jak facet umie go tylko wsadzic, wyjac, wsadzic, wyjac i znowu wsadzic by skonczyc?

Gość Brzydki z wielkim
Nie wiem, miałem przyjemność zaledwie z 2 kobietami, ale każda była zadowolona z mojej dumy. Więc myślę, że wielkość jakoś wynagradza moją brzydotę.

W sumie wiem, że to nie temat erotyczny, ale nie wyobrażam sobie 20-latki o wzroście 165 cm, która byłaby w stanie mieć przyjemność z takim olbrzymem. Naturalnie to tylko takie rozmyślania, bo w jak świat światem wolałbym mieć to 20 cm czy 23 cm niż średnią europejską.

Mam lekkie problemy z wyobrażeniem sobie tego...ale z racji częstotliwości patrzenia na twarz i na penisa to ja jednak tego ładnego wolę...

wiesz, domyślam się, że mówisz o mężczyźnie...kobieta z "normalnym penisem" jakoś mi do głowy nie przyszła ;)

Królewny maja królewiczów, wybacz. Pamiętaj, że są faceci powalająco przystojni...

Gość anne marie ....
zależy co dla kogo znaczy "brzydki", nie tylko długość sie liczy bo obwód też :p brzydki z wielkim to zrób coś ze swoją twarzą i będzie po problemie, podreperujesz wygląd i będą same plusy :)

Facet pisze, że ma wielkiego, a nie długiego. czyli można rozumieć, że w obwodzie też coś tam ma. Jedynym pocieszniem jest to, że królewny mają zjebany charakter z reguły. Zwykła dziewczyna ma dobre cechy, znaczy się trudniej jej wymienić na lepszy model, to jest znośna. Moorland, jak tam nogi? Wiosna przyszła, to się nimi musisz chwalić.