Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiiibezrobotnazzzz

witajcie w niedzielę...

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiiiii
wiecie on nie docenił jaką ja mam rodzine bo co tu jest nie tak. No widzicie jak skończyłam Z GŁUPIM BRATEM przez to mam Kaina na Bonę bo JA PiER PAPIER jaką on karierę zrobił wiecie. Jak ja po szkole z literką R. Bo ta szkoła srednia nie byłaby najgorsza, ale to R. Dajcie spokój i tyle. A ja w Polsce O NIC MNIE NIE POMAWIAJCIE - ja sie wyzerowałam tu - ja mam tylko rodzinę i tyle. To wszystko. No i lecę Afryką więc wiecie - nie przesadzajcie z tym USA i tyle. I może co mogę polecić - jaki temat POLSKIE RADIO DLA ZAGRANICY - o Holokauście coś - takie coś. Nie ma wojny sie dowiem. No właśnie - a jakby była wojna to byłoby coś o Holokauście? i tyle :(

No i to tyle wam napiszę - i chyba jedyne co mogę z sensem??? to pisać powiem wam tu o tym co nadaje polskie radio dla zagranicy i to wszystko. Nawet ta biblioteczka ojca Andrasza to za dużo chociaż wiecie te ksiązki niemieckie, francuskie - ten Rupert Mayer - dlaczego nie? Taka kontrowersyjna postać. Bo ktoś zapyta o czym powinni mówić w tym radio polskim dla zagranicy o Rupercie Mayerze mogą mowić - dlaczego nie? Ważna postać. O pontyfikacie Jana Pawła - gdzie był, co robił? Takie cos. I tyle :( No inne rzeczy są zbyt skomplikowane. Nie będziemy wnikać. Ta biblioteczka to też tylko nazwiska. I wiecie oni to dla mnie gadają tak - to BBC też - że bez tego krzyża to nie da rady. A czy to jest praca w radio? I w sumie pasuje do nich Władysław Gomułka - wszystko rozumiem, ale co oni pierdolą to pojęcia nie mam i tyle :( O czym tak ogólnie, ale szczegóły :(

Od jutra już jesteście BEZE MNIE W POLSCE. DLACZEGO? Ale paczka moja. DLACZEGO JESTEŚCIE BEZE MNIE? I tyle :( Koniec. TAK WAM ZALEZY NA RODOWODACH i tyle :(

Chciałam to napisać, ale mi zeżera wątek - wiec kontynuuję tu a miało być w nowym wątku i będzie codziennie na to jak normalne są baby na poczcie w mojej wsi - nie napiszę jakiej. Sprawdzcie se po IP - i tak nic więcej w robocie nie robicie. Nie macie passów niemieckich i rodowodow na szkole to se pomyślcie co dalej i tyle. ========================================== Jak przyszedł to miał wiecej wartości w Polsce od was? i tyle. I tak was ogrywam i pozbywam sie was za porwanie szatana, ze zostałam sama za TAKI RODOWOD on mnie tak porwał. Róbcie se co chcecie. I dopiero teraz jestem normalna. Ogrywam moje porwanie Władysławem Gomułka - to to było nic, Gomułka to było nic przy tym co mi zrobił i wszyscy mnie olali i tyle. I do dziś wyczynia i tak dalej - ale kogo to obchodzi? Tak mnie przerzuciła świnia walnięta w łeb jak ta wasza służba liturgiczna i tak jestem przekręcona i kto mi da radę? I tyle. I tylko mam od Boga, że mnie tu nie zabili. A ZA CO? KURWA MAĆ ZA CO? Za ich pierdolone w łeb KEW? Za to,że nie docenili urzędu miasta Katowice, ze sie powiesili? Wilkow? Dyrektora szkoły średniej? Wybuchów? NICZEGO - byleby mieć rodowod od św. Elzbiety i ...nie po mnie. A WŁASNIE PO MNIE bo taki rodowod to nie rodowod, w Anglii nic idealnego nie było i co? Jak nie po mnie? KTO TO WYMYŚLIŁ, że nie po mnie jak coś tam... ale św. Elzbieta ze mnie była to mogłam być lecz... to wszystko. No i tak bez poczty zostałam bo mam rodowod. ALE KURWA MAĆ JAKI? I tyle :(

Słuchajcie powiedzcie mi CO O WAS UWAŻA Władysław Gomułka - możecie być czy nie mozecie być? jak mi odpowiecie na to pytanie - co o Polsce sądził Władysław Gomułka to MOŻECIE BYĆ, a tak nie i tyle :(

ja wiecie za granicą zrobiłam tylko 1 błąd - no ale jaką ja tam mam rodzinę. Czy coś by mi to dało w pracy jakbym się WAMI PRZEJĘŁA, jakbym sie was bała z kafe? Otóz nie słuchajcie. A czemu? i tyle. No ja wiem czemu. A czy coś by mi było lepiej w pracy? A jakbym miała Pass USA? Bo o co mi chodzi, o co mi chodzi? O PASS USA. I dokładnie mój i tyle :( Koniec :(

Zadam pieniędzy mojej matki bo nie mam co zrec!!!! 😡😡😡😡

😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡 😡😡😡😡