Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

nowy weekendowy filmik z Los Angeles od serca!

Polecane posty

Gość gskebzheidjd
ale to już postowałaś wczoraj w innym wątku :/ czy tu nie ma modernacji, żeby ograniczyć to spamerstwo?

Coraz glupsze te twoje filmiki:o I czekam z niecierpliwoscia, kiedy w koncu zmienisz buty:o Czarne rajtuzy i klapki....zayebista masz mode:o

Gość Meleńka 88
444555 -Bardzo miło się Ciebie ogląda :) Jesteś bardzo pozytywną osobą :) hmmm tak sobie pomyślałam może byś robiła takie filmiki w języku angielskim?:) Ps: Mieszkasz sama, czy z Chłopakiem ?:) Jak sobie poradzilaś sama jak nikogo nie znałaś:) Ja bym sie bała rzucić tak na głęboką wodę Pozdrawiam :)!!

od lat nosze te same buty tylko kupuje nowe ale te same! mieszkam sama nie lubie zwiazkow -zadna frajda dla kobiety bo nie ma czasu na realizowanie siebie i kariere! moj brak strachu glebokiej wody wynikal z braku wiedzy jak ona moze byc gleboka pozdrawiam!

Gość Meleńka 88
444555- a bedziesz kręciłą filmiki w języku angielskim ?:D

Gość Meleńka 88
kręciła

Gość kokolineczka
beznadziejne , kurrrvva dziewczono jak juz musisz to rob to o czyms, nie wytrzymalam do konca filmu, zenada niestety. pierwszy byl fAJNY, NIC WIECEJ

Gość moim zdanieem
słaba jestes skoro musiasz az tak sie reklamować...to juz nie reklama, ty sie narzucasz...kto bedzie chciał zobaczyc ten wejdzie...a nie 15 postów i do tego jeszcze włazisz na inne topiki i komentarze ze robisz filmiki o swoim zyciu i link? jak tak można? zakladasz temat i zainteresownie wejdą...a nie że jak nadejdzie soboa to tatkujesz kafe

fajna jesteś,bije od ciebie pozytywna energia. A z filmików można się trochę dowiedzieć jak się żyje w LA , bardzo lubię cię oglądać ;)

Gość gskebzheidjd
Chłopakiem :D Dobre, gościu musiałby być ostatnim kretynem, żeby się spotykać z takim pustostanem.. A swoją drogą ciekawe jaka jest prawda, autorka filmików raczej wymijająco reaguje na pytania o pracę/pasję...

Gość kokolineczka
ludzie co wy wypisujecie. przeciez to miernota, czego sie dowiedzialas w tym filmiku o zyciu w LA?? no ze w weekend jest duzo ludzi na plazy ?! kurvva..

mozna sie sporo dowedziec jak sie potrafi patrzec i sluchac tak samo jak sie podrozuje :)

Gość gskebzheidjd
...pierwsza wersja była, że mieszkasz z współlokatorką, a więc nie sama, a co do kariery to nie wydaje mi się, żebyś musiała się tym przejmować.

wole pokazywac spontanicznie i od serca niz rabac fakty przez 20 minut przy stole

Gość kokolineczka
hahaha no mozna .. stoje pod santa monica pier aaaa stoje pod santa monica pierrrr...aaaaaaa mam orgazm.. jaka jestem szczesliwa... no po ch uju

przenosze sie do wlasnego mieszkania! wlasnie szukam! ciesze sie ogromnie-nowy rozdzial zycie moje wlasne w centrum los angeles - dlugo na to czekalam!!! jestem super szczesliwa i ciekawa co jezsczze zycie przyniesie moze kiedys bede kupowala dom - wszystko jest mozliwe :) no pewnie ze chce wlasny dom w beverly hills ha ha

oczywiscie ja to mieszkanie bede wynajmowac ale i tak drogo bo to los angeles-kiedys chcialabym kupoc dom w beverly hills...aahhh marzenia...

myslalam ze juz nie wytrzymam nie znosze dzielic mieszkania z kims psychicznie nie wytrzymywalam!

Gość cześć Ellu
:) Taka mała uwaga. Nie zakłada się nowego topiku na ten sam temat. Podnosi się stary. Tak jak robisz to drażni i zraża do Ciebie. Filmiki fajne. Miło obejrzeć jak ktoś jest radosny i wesoły. :) Tyle że kręcisz ciągle to samo w różnych wariantach. No tracisz widownię. Nowy filmik Elli? Ok. Wiem co tam będzie. Radosna i uśmiechnięta Ella. I dobrze, że taka jesteś. :) Wiem to już i nie oglądam. Niestety oglądać ciągle to samo nie jest ciekawe. No powiedziałam. Powodzenia. 🌼

Gość gskebzheidjd
Ja na koniec chciałem podziękować wszystkim, którzy komentują te bzdury w sposób nieprzychylny, dzięki Wam wierzę, że są na tym świecie normalni ludzie, jeszcze raz dziekuję... Nie zależy mi na obrażaniu kogokolwiek, ale naptawdę jak ktoś mówi, że to jest zabawne, pozytywne, czy ciekawe to nie wiem gdzie się wychował, takich ludzi jak ona są dziesiątki tysięcy w sieci i nie ma to nic wspólnego z oryginalnością, jest to usilne poszukiwanie akceptacji społecznej..

z calym szacunkiem ale zrazic do siebie na kafeterii to bardzo latwo ha ha chyba to zrobilam na pierwszym temacie pierwszymi slowami wystarczy po prostu byc by dostac kopa tutaj na tym polega kafeteria i nie nie stane w kolejce czy pudelku i nie bede skakac wedlub liczby 4 widzie mnostwo tematow na temat spermy czy ciazy -tych samych- dolaczam sie z liczba moich tematow o filmikach

ale porobie filmiki na takie tematy ze was przejebie ale musze sie najpierw przeniesc do nowego mieszkania

Gość cześć Ellu
tak masz rację z tymi tematami większość to śmieci ale wiele jest tylko dla uznanych w społeczności kafe tam podszyw, troll lub niepewna osoba nie wbije się odnośnie filmików amatorskich http://m.youtube.com/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DmD_sRc9hWsM&v=mD_sRc9hWsM&gl=US stary, niskiej jakości z jakiegoś ruskiego zadupia a i setny raz go z przyjemnością oglądam tu włożylin masę pracy i bije energią i życiem jak wulkan to zespołowa praca nie wymagam od ciebie takich niesamowitych rzeczy a pomysłu! tego brak Tobie po prostu kolejny filmik Elli o niczym

Jak dla mnie to troche takie smarkulowate :P Ale nie potępiam, pomysł jest fajny chętnie bym zobaczył coś na ten wzór ale z ciekawszych miejsc na ziemii. :D ale filmiki twórz dalej.

Gość gskebzheidjd
Lepiej się poczułam dzięki Wam. To przecież jest nienormalne i dziwne, żeby kręcić pozytywne filmiki, być stale uśmiechniętym i mieć własny styl w ubiorze. Ludzie gdzieście się uchowali? Bo chyba nie w Polsce :o