Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezbronna444

Kara za pobicie kobiety w UK

Polecane posty

Gość Bezbronna444
Ciebie pchna na szafe mnie od razu pobil. Ale ja juz skonczylam ten zwiazek to dla mnie nie istnieje. Mieszkanie jest moje ja je wynajmuje od znajomych Anglikow i on nie ma tu wejscia. Nigdzie nie bede uciekac to on ma dac mi spokoj.

Gość Bezbronna444
to super co piszesz bo mam juz pewnego Pakistańczyka czy Hindusa jeszcze tego nie wiem bo nie gadalam z nim tylko sex robiliśmy. zamieszkamy razem i bedziemy szczęsliwi

Gość Bezbronna444
Nie dam sie wole byc sama i bezpieczna niz w zwiazku i sie bac. Ja nie potrzebuje faceta moge byc sama doskonale sobie radze.man duzo sily w sobie dam sobie rade

z jednego g... pchasz się w jeszcze gorsze (a może nie jesteś tego świadoma chociaż powinnaś być mieszkając w UK)... a może on się po prostu o tym dowiedział...? sorry ale w tym momencie temat jest dla mnie zamknięty...

Gość Bezbronna444
To podszyw jaki hindus jaki pakistanczyk dziewczyny to jest podszyw

Gość Bezbronna444
Jeszcze na glowe nie upadlam , zeby z ciapatymi sie umawiac. Czytajcie uwazniej to jest podszyw. Ludzie potrafia sobie ze wszystkiego jaja robic.

może... powinni zablokować dublowanie nicków... ;/ tylko nie kumam dlaczego on chciał Ci przeglądać telefon? w jakim celu?

Gość Bezbronna444
Nie wiem wydaje mi sie , ze byl wkurwiony po pracy i szukal zaczepki.czepial sie o wszystko doslownie co dla niego nigdy nie mialo znaczenia. Musial naprawde dlugo ukrywac swoja agresje , ze tak wybuchl

jak mozna mieć pretensje do autorki o to, że jak to ktoś napisał "zadała się z taką patologią"? czy Wy sądzicie, że mężczyźni stosujący przemoc to tylko chłopcy z patologicznej rodziny, mający problem z alko? otóż nie czasem kulturalny, inteligentny mężczyzna, którego otoczenie uważa za uroczego - ma problemy z agresją i w zaciszu domowego ogniska bije i krzywdzi swoją kobietę mam nadzieję, że Twój (teraz już eks) facet pójdzie siedzieć autorko! a Ty zaczniesz nowe, zdrowsze życie bez niego

Gość Bezbronna444
Tez mam taka nadzieje musi go spotkac za to kara. Nie moze byc tak , ze go zabrali i nic mu nie zrobia. Dla mnie to juz jest skonczone nie potrafilabym zyc w takim zwiazku nigdy. To co sie stalo definitywanie zakonczylo ten zwiazek.

Gość tired pony
Nie wiem dokładnie jak to działa w UK ale też tu mieszkam i mam awanturujacych się sąsiadów. Kobieta jest okropna. Ciagle prowokuje faceta a ten po alkoholu jej daje lanie. Wtedy ona biegnie na policję, wyprowadzają go w kajdankach a za 2 dni znowu są kochająca parą! To jak ta policja działa? A babka jest straszna po prostu, potrafi godzinami go wkurzac, chodzić po domu za nim i powtarzać każde słowo...nie raz zwracalam jej uwagę że zakłóca ciszę nocną. Też zaczęła za mną powtarzać jak papuga. Nie jestem osoba agresywną ale normalnie chciałam dac w pysk! Oczywiście nie mówię w żadnym wypadku ze to była twoja wina! Zastanawiam się tylko jak ta policja tu działa....

Gość Bezbronna444
No zobaczymy jak to bedzie moze ona nie ma zadnych sladow pobicia, ale ja mam i to tez moze inaczej. Awantura , awantura , ale mi te siniaki przez tydzien nie zejda.mam nadzieje , ze zabierze swoje rzeczy i sie wyprowadzi i nie bedzie mnie nachodzil.

Gość Bezbronna444
Ja chce, zeby znikna z mojego zycia i tyle nic od niego nie chce i mam nadzieje, ze on da mi swiety spokoj.z psychopata zyc nie bede wszystko jest na mnie mieszkanie itd. On tu ma tylko seoje ubrania i to wszystko. Cala reszta jest moja

Gość tired pony
Ma slady, raz złamał jej nos. Widocznie jest jedną z tych które nie zostawia " bo kochają", a tak naprawdę to toksyczne związki. Dla ciebie było łatwo go zostawić bo byliście tak krótko. I dobrze. Trzymaj się!

Gość Bezbronna444
Nawet jak go nie zamkna on nie ma do mnie po co wracac jedynie po swoje rzeczy.jestem naprawde w szoku, ze tak mnie potraktowal pierdolonu damski bokser. Troche sie obawiam co bedzie jak przyjdzie po rzeczy, ale musze to przetrwac. Zadzwonie po kolege jakiegos bede czula sie bezpiecznie.

Autorko współczuję :( Bardzo dobrze, że zgłosiłaś na policję, większość kobiet tego nie robi właśnie ze strachu i wstydu i ich życie zmienia sie w koszmar... gdyby każda pobita kobieta zgłaszała to na policję, to byłoby znacznie mniej rodzin patologicznych, a takie cioty bałyby się pobić kobietę, wiedząc, że za moment zgarnie ich policja i będą musieli się tłumaczyć jakimi są pizdami, damskimi bokserami

Gość Bezbronna444
Wiem, ze dobrze zrobilam dzis zrobilabym to samo

Gość Bezbronna444
Odezwe sie jeszcze w tym temacie. Zobaczymy jak to bedzie w poniedzialek po tej sprawie. Na pewno napisze dzieki za mile slowa za krytyke rowniez nie zycze nikomu takiej sytuacji.

Gość Bezbronna444
Dzwonila do mnie ta policjantka. Dzis na 14 ma rozprawe , nie wiem jaki wyrod dostanie czy dostanie itd... Ona tez nie wie to zalezy od sadu.od soboty kiedy go zabrali az do rozprawy siedzi na dolku. Tyle dobrze , bo balam sie , ze go szybciej wypuszcza. Po rozprawie mowila , ze do mnie zadz.

Gość gość
Ruskim daj 1000 funciaków i ślad po nim zginie.

Kochanie powiedz mi proszę jak się zakończyła ta przykra sprawa...... Jestem w podobnej sytuacji choć nie do końca. Pobiła mnie osoba dla mnie obca.3maj się