Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjtujyuiiu

Dziewczyny jaka hulajnoga dla 5 latki?

Polecane posty

Gość hjtujyuiiu

Synek 3 latka dostał taka 3 kołową,chcialam kupic teraz córce druga,ale mam wątpliwosci czy tez taka na 3 kołach czy na 2?Moze doradzicie mi jaie mają wasze 5 letnie dzieci?

Gość dwukołowa
oczywiscie ze dwukołowa.5l to duze dziecko. teraz sa modne takie na pompowanych kołacg,albo takie aluminiowe z kierownica rosnaca wraz z wiekiem

Gość hjtujyuiiu
wiem ze wg wieku to napewno ta dwukołowa jednak moja córka ledwo łapie rózwnowage na 3 kołowej dlatego mam watpliwosci

Masz zamiar przez całe życie córce kupować hulajnogi, rowerki trzykołowe, bo traci równowagę? Nigdy jej nie złapie, jeśli będzie się bawić zabawkami dla dwulatków :O Nie bądź toksyczną, nadopiekuńczą matką tylko kup jej dwukołową i niech się nauczy na niej jeździć. Kurwa co teraz za matki są :O !?

Gość lucynnaaa
Tutaj https://www.fostertechnologies.pl/pl/c/Hulajnogi/190 jest spory wybór, jeśli chodzi o różnego rodzaju hulajnogi. Jest w czym wybierać. Mają tam dobre ceny. Poza tym można tam również kupić inny asortyment. Idealny prezent na urodziny, komunie, czy też inne święta.