Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laguna Beach

jestem juz załamana tym

Polecane posty

mój facet już chyba mnie nie kocha:-(, tak sie zachowuje:-( a zawsze mnie tak zapewniał o swojej wielkiej miłości...

Gość okfmn3in
czas wymienic:)

nie wiem, mozliwe,że sie znudził, albo ma mnie dośc:-( już nawet nie zabiega o spotkania ze mną, nie słysze,ze mnie kocha,

a dopuszczasz do siebie myśl , ze jeżeli się już całkowicie olewa drugą stronę , to czas sie pożegnać?

faceta nie zmienisz- jak już się leniwie rozsiądzie w fotelu i nie będzie mu zależało , to nawet nie wstanie i nic mu nie stanie ...

Gość oookl;k
pogadaj z nim

Gość oookl;k
faceci jak są chorzy to porażka, nie nadają sie do niczego... na prawdę myslisz ze przestał Cie kochać? czemu tak sądzisz..

bo już nie jest dla mnie taki jak kiedys, jakby mu minęła fascynacja mną, nie stara się, nie zalezy mu na spotkaniu, powiedział,ze juz jest zmęczony, bo nie umiem sobie radzić z problemami i musi być dla mnie opiekunem, a nie partnerem:-( i co mam zrobić...

Gość oookl;k
to troche nie fajnie że coś takiego mówi... mam nadzieje ze wie ze sprawił Ci tym przykrość.. może na razie nie mów mu o swoich jakiś problemach, zobaczysz czy zmieni nastawienie.. ale przykre takie zachowanie. zamiast Cie wspeirać to on ma tego dosc. moze jest niedojrzały? może faktycznie nie kocha, tylko pomylił sie z silną fascynacją i zauroczeniem..

Gość zastanów się czy szczytem
marzeń twojego faceta jest nianczenie niedojrzałej panienki ? czy on potzrebuje kobiety czy dziewczynki ? nie badz egoistka i poszukaj innej '' opiekunki''

nie wiem, ale jest starszy ode mnie to powinien być dojrzalszy... najlepiej to by spał cały dzień i miał wszystko gdzieś. i faktycznie chyba przestane mu mówic o swoich problemach i sie przy nim stresować. tylko musze sobie jakoś zająć czyms czas ,a nie wiem jak, bo nawet nie podoba mu się to,że nie mam co robic jak sie nie widzimy itp.

ale ja nie chce zeby był moja opiekunką, sam mi często mówił,ze jest z antury nadopiekuńczy, a to chyba juz nie moja wina

Gość oookl;k
to wygląda jakby miał trochę Ciebie dość.. wiesz, masz rację, nie mów mu na razie o swoich problemach i pokaż mu , ze masz swoje zajecia, jakas pasje itd.. moze wtedy cos w nim drgnie ;-) zrobisz się dla niego ciekawsza

Nie kumam najpierw gosc gada ze jest z natury nadopiekunczy a potem sie nie chce cie nianczyc? Pokaz mu ze masz go w dupie i zobaczyc co sie stanie. Nie odzywaj sie do niego pasje nie ejst tak latwo znalesc instalnij sobie GTA i graj jak nie masz zajecia. Zostaw goscia samego na jakis czas.