Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zikzaki

kolega mojego ex.

Polecane posty

Gość zikzaki

hej. mam mały dylemat, ponieważ jakiś czas temu zaczął pisać do mnie kolega mojego byłego, którego on zawsze jechał. mówił, że jest taki, siaki i owaki, ogólnie nie wyglądał na osobę która go lubi. ALE ! pewnego dnia, po tym jak ten typ do mnie napisał, zobaczyłam ich razem, później wpisy na fb, ze są gdzieś tam razem i wgl. no ale dobra, postanowiłam w to brnąć i ich sprawdzić. pisaliśmy tak kilka miesięcy, aż postanowiliśmy się spotkać. umówiłam się z Nim, pojechałam. coś we mnie po drodze drgnęło i postanowiłam zajechać po kumpelę. pojechałyśmy na miejsce i moje przypuszczenia się sprawdziły. nie przyszedł. napisałam mu czy dobrze się bawi, a może raczej bawiĄ. nic nie odp. mija pół roku, a on znów się odzywa. przeprasza, że nie przyszedł, że chce się znów spotkać i że tym razem się zjawi. nie biorę tego na serio i piszę mu, że nie wierzę w to, ale w taki żartobliwy sposób. nie ukrywam, że dla mnie jest śmieszny i wgl. ale jestem w stosunku co do niego zupełnie normalna, miła i nie pokazuję, że miałabym mieć mu to za złe. najlepsze jest to, że chcemy zamieszkać w tym samym mieście i zaproponował mi, żebyśmy zamieszkali razem. czy te ciołki mogą być w zmowie ? czy faceci są tak tempi, żeby robić sobie jaja. jeden ma 21 lat (mój ex), a drugi 23 (chyba). to zachowanie jest trochę szczeniackie. nie wiem co chcą tym udowodnić.

Gość guzikowska
W sumie troche dziwne zachowanie tego typa. Bardzo mozliwe ze twoj ex ma w tym swoj udzial, dlatego nie bierz tego na powaznie.

Gość moorlando branod
tempi :O a ty co tempa dzido liczyłaś że zerwą braterską wiez dla jakiejs piczy z owłosionym sromem?

Gość eu geniusz
ty też jesteś zdrowo pojecchana, żal czytać

Gość zikzaki
faktycznie w ch.j braterska więź, kiedy jeden drugie wyzywa od złodziei, ćpunów ... mówi, że jest jakiś tam, bo odzywa się tylko, jak coś chce. jeżeli oczami facetów tak wygląda przyjaźń i ta wasza 'braterska więź' to współczuję głupoty

Gość wapdam
czytajac to myslalam ze macie gora 16 lat :O

Gość zikzaki
może i to jest dziecinne... ja mam 17 lat, ale chyba facet w tym wieku mógłby mieć już poukładane w głowie, bo robienie sobie z kogoś jaj, czy mszczenie się w jakiś tam sposób, nie należy raczej do 'poważnego' zachowania.

Gość moorlando branod
a co ty myslalaś że przyjazn to jak wy kobiety pierdolenie "ale masz sliczne buciki" " ojej jak cudnie wygladasz" a w myslach "ale ona gruba i brzydka" "okropne buciory" meska przyjazn ponad kurvami

Gość moorlando branod
a co ty myslalaś że przyjazn to jak wy kobiety pierdolenie "ale masz sliczne buciki" " ojej jak cudnie wygladasz" a w myslach "ale ona gruba i brzydka" "okropne buciory" meska przyjazn ponad kurvami

Gość zikzaki
nie no fakt ... nie ma żadnej różnicy w tym, że facet jest dla drugiego kumplem, czy tam przyjacielem w jego obecności, wszędzie razem jeżdżą, robią dużo rzeczy wspólnie, a gdy przyjdzie co do czego, to przy kimś innym obrabia mu dupę, jak tylko może, fakt to takie męskie ...

Gość talulataloma
Dziewczyno, jak ty masz 17 lat, to daj sobie spokój z nimi. Jeśli tak było jak mówisz, że on chciał cię gdzieś wyciągnąć, a potem ich razem widziałaś, to na bank, ten twój ex planował jakąś podłą akcję. Typu, upić cię i zrobić co zechcą, może jakieś filmiki na neta wrzucić, żebyś się miała czego wstydzić. Jak ten koleś robi takie durne podchody, to ty nie bądź dla niego miła, tylko utnij ten kontakt, bo nic dobrego z tego nie wyniknie, uwierz. Gdybyś się mu podobała, to inaczej by się do ciebie odnosił, a tak jak piszesz, to lepiej uważaj. A takim 22-23 letnim facetom to o co może chodzić, jak nie o przelecenie wybacz określenie małolaty?