Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustostannnnnnkkkkk

forma antykoncepcji-gdy tabletki,plastry odpadaja, gumki tez?

Polecane posty

Gość pustostannnnnnkkkkk

gumki, bo moj facet ich nie lubi i nigdy nie moze skonczyc majac gumke. Przerywany teraz, ale jestem za mloda na to zeby ryzykowac ciaze. Mam 23 l. Krazki, wkladki, spirala?

Gość na każdego nadchodzi czas...
pozostaje szklanka wody zamiast..

Gość pustostannnnnnkkkkk
bez zartow, prosze o powazne rady naprawde nie mam ochoty sie spinac po kazdym stosunku i stresowac przed miesiaczka czy bedzie czy nie.

Gość ciocia pralinka
Chyba spirala, jednak jeśli jesteś nieródką, to tylko prywatnie ;)

Gość pustostannnnnnkkkkk
jestem nierdoka ;) ale oczywiscie naczytalam sie znow jakis straszliwych historii o spirali

Gość ciocia pralinka
No to w takim razie podsumujmy: tabletki - NIE plastry - NIE gumki - NIE spirala - NIE No to jeśli nie chcesz mieć dzieci wcale, to wazektomia/podwiązanie jajników, przy czym podwiązanie jest w Polsce nielegalne. A jeśli chcesz mieć, to nic, tylko Watykańska Ruletka ;) Ewentualnie zastrzyki antykoncepcyjne.

no to nie za wiele ci zostało naturalne planowanie rodziny ale to duże ryzyko ewentualnie globulki patentex czemu nie tabl i gumki

Gość szz
A dlaczego tabletki i plastry odpadają? jesli chodzi o cos innego niz to ze uwalniaja hormony to moze nuvaring? (krążek dopochwowy) albo damska prezerwatywa.

zastrzyk antykoncepcyjny- masz spokoj na 3miesiace, albo implant w ramie- masz spokoj na pol roku

Gość pustostannnnnnkkkkk
po tabletkacj okropnie sie czuje mialam 3 rodzaje, po jednych mialam zapasc w nocy gumki, nie bo moj facet nie lubi gumek

Gość Może metody naturalne
mam na myśli metodę objawowo termiczną a nie jakieś tam kalendarzyki. Jak się ich dobrze nauczysz i jak przestrzegasz zasad to są bardzo skuteczne. Najczęściej wpadają osoby które sobie wyliczają dni płodne a nie obserwują, które nie prowadzą notatek, albo nie przestrzegają zasad. Ja się na początku bałam stosować ale później to już czułam się pewniej niż kiedykolwiek wcześniej z gumką.