Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka98028222

strach przed poronieniem

Polecane posty

Gość lenka98028222

WItajcie, W piątek dowiedziałam się ze jestem w ciązy napewno:) betka wyszła mi 182:) jestem niezmiernie szcześliwa, ale także pełna obaw... Mam 20 lat, w tym roku matura:P na szczescie to juz nie długo:)) Ale jeszcze pracuje w barze, jestem barmanka/kelnerką. Do końca maja postanowiłam jeszcze pracować, ze względu na pozostałe dziewczyny, ale boję sie ze to zle wpłynie na mojego dzidziusia. Co prawda nie dzwigam nic ciekzkiego, mam zabronione:) Ale jednak ten smród z papierosow itd jest. Bardzo się boję ze poronie, i ten strach jest okropnyyy! Przecież pierwsze tygodnie są najwazniejsze...

Gość Miliana23
a dlaczego miałabyś poronic masa kobiet w ciąży pracuje jak niczego nie dzwigasz to głowa do góry!

No niestety dym papierosowy dobrze dziecku na pewno nie robi :-( A nie możesz wziąć zwolnienia na pierwsze tygodnie czy nawet 1 trymestr - on jest najważniejszy bo wykształcają się wszystkie narządy no i ryzyko poronienia najwyższe.

a pozostałymi dziewczynami bym się nie przejmowała - myślisz że one by się przejmowały gdyby były w ciąży? teraz Ty i dziecko najważniejsze.