Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie mam pytanko....

przewlekłe choroby dróg oddechowych od kilku lat-czy mogę dostać skierowanie do

Polecane posty

sanatorium? mam 21 lat, ale to niszczy mi zycie. zapalenie oskrzeli, gardla i tchawicy i wszystkiego mam co miesiac. od kilku lat. mam dosc. co tylko pojawi sie deszczyk, zawieje, to jestem udupiona na 2tyg. nie moge sie uczyc, nie moge znalezc pracy....

Gość PEMDFOPEM
mozesz

miałąm rentgen płuc i niby jest ok, ale rano mam krew w plwocinie. i nie jest to z nosa a jak moge dostac skierowanie?

help me help me please:)

Gość Od lat co miesiąc bywasz u
lekarza z choroabmi dróg oddechowych i nie dostałas skierowania do żadnego specjalisty? i sama nie zainteresowałaś się prosba o takie skierowania?:O Jesli to nie jest prowo to jednak ludzie bywaja głupsi niz ustawa przewiduje:O

mowilam! ze chce do szpitala na jakies badania a lekarka nie nie nie trzeba i ciagle antybiotyk. w koncu zbuntowalam sie i nie bralam antybiotyki i lezalam i lezalam az zeszło, ale to nie zmienia faktu, że ciągle choruje. mialam zabieg wyciecia migdalkow, ale nie poszlam, bo gardlo to moja oslona, nie chce by potem oszkrzela bardziej ucierpialy. bylam u laryngologa i tez mnie zbyla teraz bede miala skierowanie do alergologa i pulmonologa ale ogolem astmy nie mam bo mnie badala lekarka. na prawde zamknelabym sie na jakis czas w sanatoriuum i odpoczela bo to powietrze nie wiem... nie sluzy mi. tylko jak rpzekonac o skierowanie??????

......................