Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ader34r5

coraz to mniejsza

Polecane posty

Gość ader34r5

ochotę mam na to zycie. Strasznie nędzne, czuje sie glupia brzydka, starsznie samotna, nie mam kolezanek, kolegów. Jestem sama jak palec, bez ambicji, pracy....do tego nerwica depresja i inne choroby, mozna by tak wymieniac

Gość miecz damoklesa
depresje się leczy czasami skutecznie ;)

Gość ader34r5
ale co dadza mi leki? jak i tak tkwie w gownie tyle lat? to nic nie da, chce umrzec, nie obudzic sie nigdy

Gość to normalneeeeee
życie jest przyjemne w wieku kilku lat, później już tylko gorzej człowiek brzydnie, staje się cyniczny, doświadcza wielu przykrych rzeczy, MUSI walczyć o swoje (szkoła, praca), zaczyna chorować, w końcu umiera.................to nasza wędrówka, innej drogi nie ma

Gość ader34r5
no w zasadze po co rpzedluzac tak beznadziejny zywot?

Gość to normalneeeeee
bo pan B tak chce ty se chyba nie myslisz że samobójstwojest prawdziwa ucieczką? :D jesteś jak karaluch w słoiku a ten który ten słoik ma na stole może zrobić z toną wszytsko, nawet więcej bo to on cię stworzył i kontroluje w kązdej sekundzie nawet każda twoja myśl

Gość miecz damoklesa
nie wiem co ci dadzą leki. założenie jest takie, że wyrównają niedobór hormonów szczescia w organiźmie.. w praktyce wygląda to róznie ale podstawą leczenia takich stanów jest psychoterapia

Gość ader34r5
najpierw musialabym miec sile na psychoterapie, zresza bylam u psychologa i co? pozwierzalam asie , poplakalam i wielki chuj. nIe mowila o kolejnej wizycie

Gość miecz damoklesa
leki są własnie po to abyś miała siłę zwlec dupę z kanapy i poszukać pomocy idź do psychiatry,

Gość miecz damoklesa
ile masz lat?