Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borntobestar

czy on mnie znienawidzil??

Polecane posty

Gość borntobestar

Wiem ze tych tematów bylo pelno ale ja nadal nie umiem sobie poradzic ze swoja sytuacja. Tydzien temu chlopak z dnia na dzien powiedzial ze to koniec, a wlasciwie napisal smsa. Nawet nie chcial sie spotkac zeby ze mna o tym porozmawiac...pisal ze kocha a dwa dni pozniej ze poznal kogos innego ze sie zakochal.. Oczywiscie nie dalam za wygrana pisalam do niego smsy prosilam o spotkanie o jeszcze jedna szanse:( wiec ze sie ponizam ale tak bardzo go kocham..dlugo nie odpisywal na smsy az w koncu napisal ze ja dla niego nie istnieje zebym sobie to wbila do glowy bo to co do niego pisze (nazwal to wypocinami) splywa po nim:( w jednej chwili swiat runal dla mnie , czy to mozliwe zeby az tak mnie znienawidzil ?:( tak bardzo go kocham boje sie ze ten bol nigdy nie minie...

Gość Pyzunia 22 lata
pisal ze kocha a dwa dni pozniej ze poznal kogos innego ze sie zakochal.. to co on rozumie pod pojeciem miłość nie da ci szczęscia :D tak więc odpuśc sobie dziewczę a każda rana ma to do siebie że się goi

Gość ja mieszkam w usa i tam
zerwal przez smsa?? daruj sobie go dziewczyno

Gość borntobestar
Nie rozumiem tylko dlaczego tak ostro mi odpisal, nawet jesli sie z kims zrywa a kogos sie kochalo nie uzywa sie chyba takich slow?:(

Gość klaun binki
nie ty jedna suko tak skonczlas

Gość ja mieszkam w usa i tam
a zrobilas mu cos? moze ktos mu nagadal cos o tobie ze np go zdradzilas , bo dziwne takie zachowanie z dnia na dzien

Gość borntobestar
Nie ..na pewno nikt mu nic nie nagadal bo nie mielismy wspolnych znajomych, dobrze wiedzial jak bardzo go kocham i ze nigdy bym go nie zdradzila.

Gość mysle zeeeeeee
kogos poznal i cie olal, tak bywa..

Gość uiiuh9yh
a mnie zastanawia jego ostra reakcja, autoreczko coś ukrywasz?

Gość borntobestar
nic nie ukrywam :( na prawde..jestem i bylam w stanie oddac za niego zycie.. Napisalam mu tylko zeby sie ze mna spotkal bo mi go brakuje, po tym napisal mi takiego smsa..nic wiecej .. Wiec po co mi pisal ze kocha skoro chcial zsotawic dla kogos..

Gość uiiuh9yh
jasne :D

Gość borntobestar
gdybym cos ukrywala i wiedziala dlaczego tak mi napisal nie prosilabym was o wypowiedz..rade..ale chyba juz nikt nie wierzy w tych czasach w prawdziwosc i szczerosc uczuc