Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xlxlxlxlxlxxlxllxlx

co polecacie po kopenhaskiej

Polecane posty

Gość xlxlxlxlxlxxlxllxlx
dzień dobry , czy moze ktos jeszcze cos dopisać co zrobic po dk?

Gość azetcia
ja się podkradam do dk , ale zanim zacznę , wolałabym wiedziec juz teraz co dalej , ale nikt prawie nie pisze

Napisze, co ja wstępnie planuję po kopenhaskiej, którą zamierzam zacząc od soboty, po obecnej kapuścianej. Przeglądałam różne diety i sądzę, że potem pociągne albo na amerykańskiej, albo na jogurtowej, lub Dukanie. Ale ja mam dużo do zrzucenia wię zaplanowałam sobie kilka diet w drodze do celu. Na pewno ostatnie 10 kg chcę zrzucać na 1400 kcal.

Gość azetcia
a jak ktos chce utrzymac wage potem , o to mi chodzi

DZIEŃ DOBRY U mnie mija 9 dzien i tez jestem w kropce co po diecie aby waga została utrzymana proszę o jakies rady

Gość gosiaczek 29
jeszcze tu poczytam

Gość gość
http://root.crs-web.de/modules/diet/diet.php?langSwitch=EN dieta opracowana przez niemieckich naukowców Max Plan Instytut trwa 9-14 dni, rózni sie od kopenhaskiej tym, ze na sniadanie jesz dodatkowo jedną bułkę, w niedziele na kolacje to co ci sie tylko podoba, nawet deser, a w niektore dni niektore posilki jesz dowoli (np. salate czy owoce lub ser - do syta) jest tez malo kaloryczna, sa trzy posilki dziennie, ale nie pozwala odczuc takiego rygoru i wyliczania, polecam ją po kopenhaskiej, a szczegolnie ZAMIAST KOPENHASKIEJ, bo efekty co do spadku wagi sa w zasadzie takie same...

Gość gość
to jest dieta margita, bylam na takiej i na kopenhaskiej tez , schudlam na obu tyle samo , a na margicie jadlam wiecej

Gość gość
aha ,margita trwa 14 dni