Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nellonnowowa

ICH PIES MNIE DOBIJA MAM DOSC! nienawidze go

Polecane posty

Gość nellonnowowa

Więc starszy brat mojego narzeczonego mieszka ze swoją żoną u swojej matki. Mój narzeczony już dawno się usamodzielnił , a jego brat chociaż zarabia dużo więcej od nas dwójki dalej pomieszkuje z mamusia - bo mamusia ugotuje płaci rachunki. Jest jeden problem - matka mojego chłopaka nienawidzi psów. A oni sobie kupili pieska . Pies jest myśliwski - więc całe podwórko jest rozkopane , jak przychodzę do matki narzeczonego - czasem jej coś pomóc to już nie raz ten pies pobrudził mi wełniany płaszcz, porwał ze 100 par rajstop i raz mnie obsikał- oczywiście właścicele nawet nie przeprosili. Poza tym szkoda mi tego psa- oni idą do pracy a on siedzi cały dzień piszczy w domu. Ostatnio owy piesek pogryzł klapki dla mamy mojego narzeczonego nawet nie przeprosili i nie odkupili nowych. Raz przez ich zasranego psa spóźniłam się na ostatni autobus -(ponieważ mój facet miał nogę w gipsie i musiałam odstawic jego auto po dom jego matki i nie mogłam wjechac bo pies nie chciał isc do kojca i mnie gryzł) Musiałam wydac 30 zł na taxi. Brat mojego narzeczonego ze swoją skazaną żonką często wyjeżdżają i zawsze zostawiali swojego piesia u teściowej brata ale już ta babka ma dośc tego psa więc zostawiają go z mamą mojego narzeczonego na tydzień ONI SĄ CHORZY . Zastanawiam się czy jak wyjadą nie zabrac tego psa i oddac komus kto ma warunki i czas

Gość nellonnowowa
Takie to dobijające że się coś kupuje i nie myśli o obowiązkach

Gość pani łyżeczka i ł
Jaki super opis no wspaniały ......... :) myślałam że tylko ja mam psychiczną rodzinę ........... :) a tu jeszcze zabawniej

Gość mściwa Gośka +
dziwię się matce , że nie wypierdzieli psa na zbity pysk:P

Gość nellonowowa
Ale ona niby nie chce nie lubi ale robi wszystko co oni jej mówią. Kupili psa i ku*Waaa CO 3 MIESIĄCE WYJEŻDŻAJĄ. I tacy mają potem dzieci i są niezdolni życiowo bo myślą że wszyscy będą za nimi latac

Gość efhnbad
ale masz problemy

Gość nellonowowa
Mam bo ten pies siedzi w domu -a ten pies potrzebuje przynajmniej paru godzin spaceru dziennie - się męczy durnieje - powinnien miec właścicieli którzy się nim zajmują a nie wciskają innym. Wkurzam się też bo pewnie matka mojego narzeczonego będzie potrzebowała pomocy z tym psem(A jeszcze się opiekuje swoją chorą matką) - i mój narzeczony będzie musiał pomagac...

Gość efhnbad
nienawidzisz go a się nim przejmujesz? w ogóle to tam nie chodź jak ci sie nie podoba oni sa u siebie więc nic tobie do tego co trzymają w domu psa kota czy małpę

Gość nellonowowa
Nie są u siebie tylko u teściowej . Jak do niej przychodzę coś pomóc czy z babcia czy ogólnie to jestem albo : urąbana w błocie albo nie mogę wyjśc albo wejśc obszczana cały dzień słyszę jęki i piski

Gość efhnbad
no prędzej oni sa u siebie niż ty, ty jesteś tam obcą osobą wiec na miejscu tego "brata chłopaka" bym cie postawiła do pionu koleżanko

Gość nellonowowa
nienawidzę go bo jest niewychowany zaniedbany i przez to się tak zachowuje.

Gość nellonowowa
Nie są u siebie . U siebie by byli jakby pomagali , płacili i nie żerli wszystkiego co ona ugotuje. Ja jestem u siebie bo sama na siebie zarabiam i żyję skromnie ale mogę miec psa kota i słonia bo nikt mi nie zabroni . Skoro mają psa - mają obowiązek.

Gość efhnbad
dziewczyno jesteś obca osobą ten chłopak mieszka u swojej matki tobie nic do tego, jesteś jakas nie normalna

Gość nellonowowa
Jestem mniej obca niż oni bo ja pomagam jego styranej matce , a oni mają wszystko w d... nic nie robią . Tak jest biorą śluby bawią się w dorosłych a potem w dupie mają jak sie utrzymac kupują psy robią dzieci KTÓRE Oddają swoim starym matkom . Ja tego nie rozumiem ja się wyprowadziłam bo moi rodzice też mają prawo życ , a co ja mam się sprowadzac z narzeczonym im na głowę? i tak mają swoje problemy. Jak się NIE UMIE ZADBAC O SIEBIE TO SIĘ NIE KUPUJE PSA I H W D wszystkim którzy wkurwiają swoje teściowe i matki