Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXXXXX

Zauroczyłam się w Arabie, co robić?

Polecane posty

Gość XXXXXXXXXXXXXXX

Miałam okazję być w pobliżu miejsca gdzie, byli dwaj przystojni mężczyźni o nieco ciemniejszej karnacji w wieku około 26-30 lat. Znaczy się jeden taki sobie, ale drugi dosłownie mój typ faceta. Robił sobie z kolegą zdjęcia. Wysoki, przystojny, szczupły, piękne oczy, usta, zadbany, schludny ... To byli Arabowie, ale nie wiem dokładnie z jakiego miejsca. Po sposobie jego poruszania się, patrzenia, mówienia do kolegi wywnioskowałam, że jest fajnym, porządnym facetem. Nie był to typ jakiegoś maczo. Powiem Wam szczerze, że minęło już kilka dni, a ja nie mogę zapomnieć jego spojrzenia w moim kierunku/w moje oczy. Wiem, że oboje zwróciliśmy na siebie uwagę - po sposobie patrzenia na siebie nawzajem. Nawet go nie poznałam, a często o nim myślę. Może znowu go tam spotkam, a może jest z miejscowego akademika?

Gość asdfghjkl;
w polszy mieszkasz?

Gość pani łyżeczka i ł
trzymaj się z daleka od Arabów w Polsce będzie Cię kochał i szanował ale potem namówi na wyjazd w jego strony a tam będziesz nikim zniszczysz się

Po sposobie jego poruszania się, patrzenia, mówienia do kolegi wywnioskowałam, że jest fajnym, porządnym facetem. Ja chromolę! teraz po tym poznaje się porządnych ludzi? To jak ktoś jest kulawy to pewnie kawal chama z niego? Zastanów się co piszesz i o czym piszesz!

Gość pani łyżeczka i ł
uciekaj od niego a szybko !!!!!!!!! trzymaj sie z dala od arabow turkow i innych czarnuchow bo Cię zniszczą !!!!!!

Gość XXXXXXXXXXXXXXX
Nie wiem nawet, czy jest jakikolwiek szansa na to, że go znowu tam spotkam.

Gość jeżynowa dziewczyna
najlepiej wiej w podskokach, chyba ze odpowiada Ci bycie popychadłem 🖐️

Gość niepijjakniepotrafisz
jak mozna przezywac kogos kogo wiecej juz nie zobaczysz buahahhahahahahhahahahah on juz cie nie pamieta nawet ty polska przecietnej urody blondyno araby jak maja ochote to podchodza i zagadauja widocznie saba jestes daj se siana

obil se sweetfocie z kolega prze porzadny

Gość ssokkk
chodzi o konia czy araba z arabowa ?

Gość XXXXXXXXXXXXXXX
Jestem atrakcyjna, nie wiem po co mnie wyzywasz.

faceci czesto patrza na kobiety takim wzrokiem zeby sprawdzic swoje szanse a ze byas z jezorem na brodzie i rozwalonymi udami a wyraz twojej pyzatej polskiej mordy mowil wez mnie to cie olal

araba z arabowa buahahah jestem atrakcyjna...haha askad wiesz?bo cie wyruchalo kilku ciapatych?do tego nie trzeba byc atrakcyjna trzeba tylko pizda na widoku lazic gratulacje, co juz ulozylas plan waszego dalszego zycia a gosciu cie ma w dupie, a nie nie sory ty myslisz ze JEGO ZYCIE PO UJRZENIU CIEBIE JUZ NIE JEST TAKIE SAMO JAK WCZESNIEJ TERAZ CHODZI Z TWOPIM RYSOPISEM I PYTA PO WIOSKACH LUDZI CZY ZNAJA TAKA

Gość anne marie...
ja jechalam tramwajem i zobaczylam mega przystojnego faceta, ciemne wlosy lekki zarost, przystojny strasznieee... mial takie tajemnicze spojrzenie, po porstu wydal sie interesujacy - nie wiem mial cos ze nie moglam sie przestac gapic :D, siedzial naprzeciwko mnie gdzies z 1,5 metra , ja udawalam ze czytam gazete a tak naprawde spogladalam na niego caly ten czas, pare razy zlapalam go jak na mnie patrzyl, strasznie przystojny facet, tez nie moge o nim zapomniec, ale niestety teraz jezdze tramwajem i jeszcze go nie spotkalam, ale wiem na jakim przystanku wysiadl :) moze jeszcze kiedys go spotkam... ciekawe ale na arabow to ja bym sie nie decydowala...

Nie przejmuj się wpisami tych degeneratów. Najlepiej obczaj ten akademik i zagadaj w razie czego...

Gość xsywa
el elfika ty wygladasz jakbyś cały autobus arabów opierdoliła z biletów

Gość annia.....................
el elifka ,aleś Ty szpetna.

Gość xsywa
nie wiem czy ciekawe,ale napewno prawdziwe

Gość gfvbgvbvg
el elfika, ty tez dupy dajesz brudasowi?bo z mordy mi na makaka wyglada

Gość xsywa
el elfika czemu dajesz dupy skurwielowi co piasek wpierdala na codzień ,a wzjebanej polsce odpierdala szejka ?

Gość xsywa
masz prawo,ale żle skończysz ,czego ci nie życze ,przewaznie niestety tak to sie kończy,głupota polskich kobiet niestety idzie w parze z kolorem włosów

Gość xsywa
hadia ,a ja myslałem,ze nie zyjesz

Gość xsywa
kiedyś miałaś fotkę w stopce jak dobrze pamietam