Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłam chłopa

Straciłam kogoś kogo kocham na własne życzenie.

Polecane posty

Gość straciłam chłopa

Byliśmy razem. Miałam wspaniałego chłopaka. Nie rozumiałam na początku jak go kocham i jak mi na nim zależy, póki go nie straciłam. Wiecznie miałam jakieś humory, nawet jak miałam dobry humor starałam się go wyprowadzić z równowagi by pokazać mu, że ja w naszym związku rządzę. Gdy on mnie pytał o co chodzi unikałam tematu i udawałam obrażoną na niego.. Próbowałam mu za wszelkę cenę udodownić, że jestem lepsza bo byłam wyżej urodzona od niego. Momentami go ignorowałam, robiłam mu na złość, kpiłam z niego i wyzywałam. On zawsze starał się udodownić, że mu zależy na mnie: ciężko pracował, był przy mnie cały czas gdy miałam jakiś problem, nawet jak go wyzywałam, wyśmiewałam się z niego, nawet się nie kłócił zbytnio ze mną. Niestety jego cierpliwość się skończyła i znalazł dziewczynę, która na pewno jest lepsza dla niego niż ja, skromnna i oddana mu w przeciwieństwie do mnie ;( Na początku to przede mną ukrywał, ale potem przestał się kryć i oficjalnie odszedł do niej. Mam dosyć życia bez niego, wiem, że mimo że popchodzi z biednej rodziny jest wsaniałym człowiekiem. Proszę, doradźcie mi jak go odzyskać! Da się jeszcze? Wiem, że byłam zła wobec niego, ale chcę to jeszcze wszystko naprawić.

Gość a tego tamtego
dobrze, że ci zostawił. ty go wcale nie kochasz, ale nie ptorafisz sie pogodzic, ze teraz ma kogos kto go kocha

Gość Michalinka córeczka tatusia
chcesz mu na koniec rozpierdolic nowy związek?

Gość uiiuh9yh
daj mu święty spokój i polecam Ci skontaktować się ze specjalistą, który pomoze Ci naprawić Twoje zycie

Gość kasienka1339
Glupia jestes. Pieniadze moglabys stracic a mimo to on by przy tobie byl. Watpie ze jest na tyle glupi zeby wrocic do ciebie skoro ma fajna dziewczyne teraz.

Gość dadzia83
Możesz go już nie odzyskać,bo wie że z Tobą przyszłości nie będzie miał. Nie można całe życie tolerować takieg zachowania. Ja miałam to samo co Ty, tylko ze strony faceta..rówież odeszłam bo mi sie cierpliwość skończyła..odeszłam ale nie do innego

Gość straciłam chłopa
a tego tamtego- skąd Ty możesz wiedzieć że go nie kocham? Jak Ty w ogóle możesz wypisywać takie bzdury? Bawisz się psychologa? Myślisz, że znasz moją psychikę? To się grubo mylisz. Ja się umiem godzić z porażką, tylko po prostu zrozumiałam, że go kocham. uiiuh9yh- a może to Ty potrzebujesz, skoro siedzisz tu i czepiasz się ludzi? kasienka1339- nie jestem głupia tylko pobłądziłam nieco i zrozumiałam swój błąd.

Osobę którą się bardzo kocha, nie krzywdzi się. Mylisz pojęcia..bo jak można kochać i celowo ranić.. Jesteś osobą samolubną i chcesz mieć we wszystkim ostatnie zdanie. A w miłości trzeba chodzić na ustępstwa i kompromisy..

Gość wfrdw3rqw
jakbym czytala o sobie, os woim zyciu, niestety stracilam bezpowrotnie. Meska urazona duma nigdy nie wybacza!!

Próbowałam mu za wszelkę cenę udodownić, że jestem lepsza bo byłam wyżej urodzona od niego. Co to znaczy wyżej? Twoja matka rodziła na piętrze a jego na parterze? Durna baba:P

Gość wfrdw3rqw
w zasadzie nie bylam taka jak Ty, no ale nie ytraktowalam go powaznie i dlatego sobie poszedl , nie do innej ale po prostu zostawil mnie:0

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.

Gość Lucynaa19797
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość Gabriela973
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Co tu dużo pisać. Niedowiarków i tak nie przekonam, mi się udało odzyskać miłość mojego życia. Pomógł mi w tym rytuał Archanioła Haniela z http://magia-anielska.pl a i nie warto używać czarnej magii bo niesie negatywne konsekwencje.

Gość gość
za takie zyczenia sa konsekwencje.a przeciez i tak umrze sama z siebie po co się obciazac

Gość znowuż spamisko
05.06 wszędzie spamujesz! Nawet tematy sprzed 8 miu lat odkopujesz, weź się ogarnij, załóż sobie swój temat i tam wklejaj te linki! Gdzie nie wejdę, to jakiś dinozaur odkopany i oczywiście link tej spamerki

Gość gość
Ja tesz stracilem kogos kogo kocham na wlasne zyczenie Durzo bym dal Rzeby Ja Odzyskac. Ale ona Mi nie Ufa CO MAM ZROBIC

Gość gość
Baby traktują facetów jak g****o, a potem zdziwione, że odszedł albo zdradził. :-D

Gość gość
Kur*wa no nie mogę tego przeżyć, twoja głupota aż wylewa się z monitora xD Jap*ierdole,dobrze że od ciebie odszedl moze w koncu dojdzie cos do tego twojego durnego pustego lba,ze ludzie sa sobie rowni,a ty swoja wyniosloscia mozesz co najwyzej psa obdarzac. Nie dosc ze glupia,to jeszcze wyzej sra niz d**e ma. Średniowieczna ksiezniczka sie znalazla,ktora gardzi pospolstwem xD Wez rozped i trzasnij glowa w sciane,skuteczna terapia dla ciebie to bedzie.

Gość gość
Anioł nie facet! Ciesz się, że w mordę nie dostałaś! Inny by tyle nie wytrzymał! :-)